Romantisch weekendje weg Nederland

Heb jij wat te vieren met je geliefde en wil je dit graag doen door middel van een weekendje weg? Doe het dan eens wat anders en boek een prachtig Natuurhuisje in Nederland! Tijdens een romantisch weekendje weg in Nederland zullen jullie je volledig kunnen focussen op elkaar, want er is hier niemand in de buurt die jullie stoort! Met al dat groen, rust, ruimte en privacy om jullie heen beleven jullie in een Natuurhuisje het romantisch weekendje weg van jullie dromen.

Lees meer over romantisch weekendje weg Nederland
Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Romantisch weekendje weg Nederland

Heb jij wat te vieren met je geliefde en wil je dit graag doen door middel van een weekendje weg? Doe het dan eens wat anders en boek een prachtig Natuurhuisje in Nederland! Tijdens een romantisch weekendje weg in Nederland zullen jullie je volledig kunnen focussen op elkaar, want er is hier niemand in de buurt die jullie stoort! Met al dat groen, rust, ruimte en privacy om jullie heen beleven jullie in een Natuurhuisje het romantisch weekendje weg van jullie dromen.

Er kunnen vele redenen zijn om een weekendje weg te gaan met je liefde. Misschien hebben jullie een jubileum te vieren, een verjaardag, Valentijnsdag of misschien zijn jullie gewoon toe aan een weekendje weg om aan jullie relatie te werken. Wat de reden dan ook mag zijn, een romantisch weekendje weg is altijd een top idee! Hebben jullie besloten om een romantisch weekendje weg te gaan, dan mist nu alleen nog maar de perfecte bestemming. Het zal je misschien verbazen, maar voor een geslaagde uitje met je liefde hoef je echt niet ver te zoeken! Je kunt namelijk al een perfect romantisch weekendje weg beleven in Nederland. Er valt hier namelijk nog zo veel moois te ontdekken qua natuur en cultuur! Vooral wanneer je wordt omringd door prachtige Nederlandse natuur in je Natuurhuisje beleef je de romantiek op zijn top.

Wat betekent romantiek voor jullie precies? Dit kan voor ieder koppel natuurlijk iets anders betekenen. Het kan zijn dat jullie een filmavondje al romantisch vinden, of misschien houden jullie wel van een all inclusive vakantie in een ver land, of een weekendje in een spa. Maar had je al nagedacht over een weekendje weg middenin de natuur? Dit hoeft in een Natuurhuisje echt niet primitief te zijn! Middenin de natuur wordt er echt heel wat romantiek toegevoegd aan je weekendje weg met je liefde. De rust, ruimte, en privacy die je hier omringen zijn werkelijk indrukwekkend. Ver weg van de drukte van het dagelijkse leven en de verplichtingen kunnen jullie je in een accommodatie in de natuur helemaal focussen op elkaar, zonder dat iemand jullie stoort. Je hoeft zeker niet verveeld te raken, want de natuur biedt vele mogelijkheden tot vertier. Jullie kunnen bijvoorbeeld samen gaan wandelen of fietsen in de natuur onder het genot van een goed gesprek om elkaar nóg beter te leren kennen!

Denk vooral niet dat je voor romantiek met je liefde ver moet reizen, want dat is niet waar! Een romantisch weekendje weg kun je ook prima in Nederland vieren! Het grote voordeel hiervan is dat je niet ver hoeft te reizen en dus binnen no time op bestemming aankomt. Geen gedoe dus met het vliegtuig of lange autoreizen, zo kunnen jullie ook maximaal van jullie weekend genieten! Doordat de reistijden in eigen land zo kort zijn, kun je ook prima last minute besluiten om op vakantie te gaan zonder al te veel te hoeven regelen voor vertrek.

Een weekendje in een Natuurhuisje

Een Natuurhuisje is de echte, nieuwe definitie van romantiek. Voor een romantisch weekendje weg in Nederland zit je in een Natuurhuisje dan ook helemaal goed! Bij ons vind je geen grootschalige hotels en appartementencomplexen waar toeristen en daarmee veel lawaai zich verzamelen. Bij ons vind je enkel accommodaties middenin de natuur, ver weg van de drukte en het massatoerisme. Een weekendje weg met je liefde is op zich al romantisch natuurlijk, maar die prachtige natuur en stilte om jullie heen voegt toch echt wel wat toe! Jullie zullen je voelen als de enige twee mensen op de hele wereld met al die privacy en die prachtige vergezichten met enkel de Nederlandse polderlandschappen, heidevelden, akkerlanden en stuifzandlandschappen.

Een Natuurhuisje is niet een enkel accommodatietype. Wij hebben namelijk vele soorten accommodaties op onze website die allemaal onder het concept Natuurhuisje vallen! Zo vind je bij ons vele verschillende romantische accommodaties die allemaal op hun eigen manier uniek en romantisch zijn. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van een uniek weekendje in een safaritent? Dit is een glamping accommodaties, waarbij je wel in de natuur verblijft maar dan zonder de ongemakkelijkheden van kamperen! In een safaritent zal je je echt voelen alsof je op safari bent in de natuur, maar dan wel met het nodige comfort en luxe. De kleinschaligheid van zo’n safaritent zorgt er echt voor dat jullie je helemaal kunnen focussen op elkaar en kunnen genieten van de natuur om jullie heen. Andere glamping accommodaties die wij hebben zijn bijvoorbeeld yurts, tipitenten, boomhutten en pipowagens. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een B&B, waarbij je in het huis of op het erf van de eigenaren verblijft en in de ochtend een heerlijk ontbijtje voorgeschoteld krijgt. Of wat dacht je van een prachtige vakantieboerderij, vakantievilla, bungalow of chalet middenin de prachtige natuur van Nederland?

Natuur in Nederland

Wanneer je denkt aan een romantisch weekendje weg in de natuur met je geliefde, denk je wellicht niet gelijk aan Nederland. Toch heeft Nederland nog zo ontzettend veel unieke plekken in de buitenlucht die nog op je wachten om ontdekt te worden. De landschappen in Nederland worden veelal gekenmerkt door eindeloze polderlandschappen, heidevelden, akkerlanden, stuifzandgebieden en coulissenlandschappen. Je kunt door het hele land dan ook uitstekend wandelen, fietsen, paardrijden, mountainbiken en nog veel meer activiteiten in de natuur! Het fijne van een romantisch weekendje weg in een Natuurhuisje is dat je dit gewoon direct vanuit je accommodatie kunt doen met je liefje! Je hoeft dus nooit ver te zoeken voor een mooi natuurgebied.

Wat dacht je van een Natuurhuisje nabij het prachtige Nationaal Park de Biesbosch? Hier kun je naar hartenlust wandelen, fietsen en een erg romantisch boottochtje maken om alle flora en fauna te bewonderen. Een ander indrukwekkend natuurgebied is de Veluwe, en dan met name het Nationaal park de Hoge Veluwe. Hier leeft de Nederlandse Big Six aan dieren! Al deze activiteiten in de Nederlandse natuur zal voor een romantisch weekend zorgen om nooit meer te vergeten!