Vakantiehuis aan het strand

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Vakantiehuizen aan het strand

Mooie huisjes aan het strand in binnen- en buitenland. Lange strandwandelingen met de hond, uren waterpret voor de kids en heerlijk relaxen in de zon. Bekijk onze strandhuisjes en beleef een vakantie vol ontspanning.

Strandhuisje huren

Leef het goede leven in een huisje aan het strand. Een huis aan het strand is een droom voor velen, met Natuurhuisje wordt deze droom werkelijkheid. Een overnachting aan zee kan binnen Nederland, zoals in de provincies Zeeland en Zuid-Holland. Of trek richting het noorden voor een weekendje aan het strand in Noord-Holland of op de Waddeneilanden. Na een lange strandwandeling daal je neer op een strandpaviljoen. Met een beetje geluk is het warm genoeg voor een duik in de Noordzee. Ook in het buitenland zijn er volop huisjes op of aan het strand te vinden. Denk eens aan een strandhuisje aan de Franse kust, of in Zuid-Spanje.

Populaire bestemmingen aan zee

In onze villa's, appartementen en bungalows ben je van alle gemakken voorzien. Van back to basic tot aan luxe. Wil je eens wat nieuws proberen? Ontdek ons aanbod tiny houses of overnacht op een boot. Perfect voor een weekendje weg of midweek. Nog geen keuze kunnen maken? Lees dan verder over populaire bestemmingen voor een vakantiehuis aan het strand:

Inloggen