Natuurhuisje in Höje

Details

Natuurhuisje-id 65064
Regio Midden-Zweden
Land Zweden
Aantal personen 2
Type Boomhut
Huursituatie Vrijstaand
Ligging Alleenstaand
Check-in 15:00 - 22:00
Check-out 07:00 - 11:00

Over dit natuurhuisje

Een hand gebouwde boomhut op wel vier en een halve meter hoog. Je voelt je er direct thuis, omringd door bomen. Het mooie is, dat jij dat nu ook kan beleven, want we delen graag ons kunstwerk. Slapen op hoogte geeft een speciale dimentie , gelijk met de vogels en de eekhoorns, vrij. Back to basic moet het zijn, dan beleef je intenser. De natuur is overal om je heen en je hebt niets anders nodig. De boomhut staat verscholen in de bossen van Zweeds Värmland. Het knusse huisje heeft een stapelbed met schoon beddengoed en een tafeltje en twee stoelen om te kunnen schrijven, een boek te lezen of wat te dagdromen.

Op de begane grond staat een schoon compost toilet en een douche/ was gelegenheid op zonnen warmte, maar de echte bikkels gaan natuurlijk in de beek liggen. Ook is er een buitenkeuken, ingericht voor twee personen. Een van de leukste activiteiten is buiten koken en alles smaakt zoveel lekkerder in de open lucht.

Natuur en omgeving

De omgeving van TreeHouse leent zich perfect voor een mooie wandeltocht. Tijdens de tochten kijk je je ogen uit, want de natuur hier is werkelijk waar prachtig. Je loopt door het afwisselende landschap rond het meer “StorEn” en inhaleert de pure, gezonde buitenlucht. Rotsen, de stromende beeken, smalle valleien, plateaus met een weids uitzicht over de omgeving en eindloos veel meren: je komt het allemaal tegen.

Vanaf de TreeHouse begeef je in 1 stap midden in de natuur. Hoe je dat ontdekt bepaal je helemaal zelf! Een fiets- of wandeltocht kan zomaar op je activiteitenlijstje voorkomen, maar ook kun je in een kano stappen om vanaf de TreeHouse te ontdekken hoe mooi dit deel van Zweden kan zijn.

Dus neem wandelschoenen mee, en wandel door deze prachtige natuur. Ervaar het wild van deze streek in prachtig Zweden. Misschien een ontmoeting met de Eland, wolf, beer, vos, lynx en of bever.

Duurzaamheid

  • Elektriciteit: Wij kopen groene stroom in (minstens 50%)
  • Mate van afval scheiden: Restafval, Glas, Papier/karton, GFT, Plastics
  • Gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakproducten
  • Uit eigen tuin: Kruiden, Groenten, Fruit, Jam

Faciliteiten

Algemeen

Ligging

Start mijn boeking

Voor iedere boeking geven wij 1 euro aan lokale natuurprojecten.
Er wordt je nog niets in rekening gebracht
  • In een prachtige omgeving
  • Weg van de massa
  • Draag bij aan natuurprojecten