Vakantiehuizen Antwerpen

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Antwerpen? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij hebben meerdere vakantiewoningen in deze prachtige omgeving van noord België. Al deze vakantiehuizen hebben één ding met elkaar gemeen: ze staan allemaal in de mooiste natuur van Antwerpen.

Lees meer over vakantiehuizen in Antwerpen

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Antwerpen? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij hebben meerdere vakantiewoningen in deze prachtige omgeving van noord België. Al deze vakantiehuizen hebben één ding met elkaar gemeen: ze staan allemaal in de mooiste natuur van Antwerpen.

De Kempen strekt zich uit over meerdere provincies in België. De drie provincies die in dit gebied liggen zijn Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Hier wordt dieper in gegaan op de natuur in de provincie Antwerpen, een belangrijk onderdeel van de Belgische Kempen. In deze regio biedt Natuurhuisje namelijk ook vakantiehuizen aan in de natuur. De natuur wordt vooral gekenmerkt door een aantal grote bossen, heideterreinen en vennengebieden. De vakantiehuisjes van ons staan allemaal in of nabij deze prachtige natuurgebieden.

Een belangrijk natuurgebied in de regio is het Turnhouts vennengebied. Dit gebied ligt vlakbij het gezellige stadje Turnhout. Het natuurgebied bestaat uit een aantal grote vennen die een bijzondere flora en fauna herbergen. In de zomer zijn er veel bijzondere libellen aanwezig nabij de vennen en scheert de boomvalk rakelings langs om deze libellen te vangen. In de winter zitten er vaak veel ganzen op de aanliggende weilanden en zit er vrijwel altijd een klapekster op een paal.

Een ander natuurgebied dat iets minder goed toegankelijk is maar zeker zo interessant is het Groot Schietveld. Dit natuurgebied is een oud schiet terrein gelegen in het hartje van de Belgische Kempen. Op het schietterein staan hier en daar oude tanks opgesteld, dit maakt het een erg bijzonder gebied. Wat het gebied ook bijzonder maakt zijn de grote aantallen adders die er nog waargenomen worden. De adder is ook in België een bedreigde diersoort en die vaak moeilijk te zien is. Wanneer je een vakantiehuis Belgische Kempen op Natuurhuisje huurt dan kun je met eigen ogen van deze natuurwonders gaan genieten.

Ben je op zoek naar meer informatie over de natuur van de Belgische Kempen? Of wil je meer weten over het huren van een vakantiehuis in de natuur van deze mooie regio? Of toch liever voorbereid op pad met een wandelkaart van Antwerpen? Ook dat is allemaal mogelijk! Bij ons vindt je namelijk niet alleen maar vakantiehuizen, maar ook een gemotiveerd team dat je graag helpt een geslaagde vakantie te hebben. Niet alleen de winter of herfstvakantie, maar ook tijdens de voorjaars en zomervakantie helpen wij jou verder met het huren van een geschikt vakantiehuisje.