Vakantiehuizen Navarra

Vakantiehuis Navarra? Vind hier mooie vakantiehuizen in Navarra. De vakantiehuisjes in Navarra op Natuurhuisje.nl zijn allemaal prachtig landelijk en rustig gelegen. Navarra is gelegen in het noorden van Spanje vlak naast Baskenland. Het noordelijke gedeelte van Navarra grenst tevens aan het zuiden van Frankrijk. In Navarra wonen rond de 700.000 inwoners waarvan een groot gedeelte in haar hoofdstad woont. De hoofdstad van Navarra is Pamplona. Pamplona is een mooie stad en heeft mooie architectuur gebouwen. Zo is er een prachtige Gotische Kathedraal te vinden: “La Catedral Basílica de Santa María la Real”. Maar ook een aantal prachtige Middeleeuwse kerken. En kun je er het beruchte/bekende stierenrennen aanschouwen. Op zoek naar een leuk vakantiehuis nabij Pamplona? Wij bieden mooie rustig gelegen vakantiehuizen nabij Pamplona aan. Zo kun je genieten van de rust die het Natuurhuisje te bieden heeft maar ook van de cultuur en gezelligheid die in Pamplona te beleven is.

Lees meer over vakantiehuizen in Navarra
Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Vakantiehuis Navarra? Vind hier mooie vakantiehuizen in Navarra. De vakantiehuisjes in Navarra op Natuurhuisje.nl zijn allemaal prachtig landelijk en rustig gelegen. Navarra is gelegen in het noorden van Spanje vlak naast Baskenland. Het noordelijke gedeelte van Navarra grenst tevens aan het zuiden van Frankrijk.

In Navarra wonen rond de 700.000 inwoners waarvan een groot gedeelte in haar hoofdstad woont. De hoofdstad van Navarra is Pamplona. Pamplona is een mooie stad en heeft mooie architectuur gebouwen. Zo is er een prachtige Gotische Kathedraal te vinden: “La Catedral Basílica de Santa María la Real”. Maar ook een aantal prachtige Middeleeuwse kerken. En kun je er het beruchte/bekende stierenrennen aanschouwen. Op zoek naar een leuk vakantiehuis nabij Pamplona? Wij bieden mooie rustig gelegen vakantiehuizen nabij Pamplona aan. Zo kun je genieten van de rust die het Natuurhuisje te bieden heeft maar ook van de cultuur en gezelligheid die in Pamplona te beleven is.

Het leuke aan Navarra is dat het Noorden en Zuiden erg van elkaar verschillen. In het Noorden van deze regio kun je het prachtige hoge gebergte van de Pyreneeën aanschouwen. Maar in tegenstelling tot het Noorden is het in het Zuiden juist erg droog. In het Zuiden van Navarra is het landschap woestijnachtig. Deze variatie in het landschap is natuurlijk goed voor de diversiteit van de flora en fauna.

Vakantiehuis Pyreneeën in Navarra

Een belangrijk onderdeel van de natuur in Navarra zijn natuurlijk de Pyreneeën. De Pyreneeën lenen zich goed voor diegene die houdt van een heerlijke actieve vakantie. Zo kun je er prachtige wandelroutes maken, die je leiden naar de mooiste panorama’s van de Pyreneeën. Ook wielrenners kunnen hun hart ophalen in dit gebergte. Het gebergte staat vooral bekend om zijn steile bergwegen en dat is natuurlijk een uitdaging voor iedere wielrenner. Naast deze diverse activiteiten kun je ook verschillende bijzondere vogelsoorten in dit gebied waarnemen. Zo kun je er bijvoorbeeld de Rotskruiper waarnemen. Deze Rotskruiper lijkt in zijn vlucht op een soort vlinder. Doordat hij redelijk klein is en onopvallend is het wel een uitdaging om dit prachtige vogeltje te vinden. Benieuwd naar dit stuk Pyreneeën? Bekijk eens de vakantiehuisjes die gelegen zijn in de Pyreneeën in Navarra. Sommige vakantiehuisjes liggen midden in de Pyreneeën in Navarra en geven je dus een goede uitgangspositie voor diverse wandeltochten.

Navarra heeft naast de Pyreneeën een woestijnachtig gebied in het zuiden. In dit gebied kun je diverse prachtige soorten vogels en aparte planten waarnemen. De droogte trekt een bepaald soort leven en dat is bijzonder om waar te nemen.
Toch niet helemaal gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens de omliggende regio’s voor meer huisjes die in eenzelfde soort omgeving gelegen zijn. De kans is groot dat je daar wél een geschikt vakantiehuisje vindt voor jouw droomvakantie.

Daarnaast kun je ook altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag met het zoeken en boeken van een leuk vakantiehuisje in Navarra.
Vakantiehuis Navarra

Ontdek onze nieuwe look

Leuk dat je er bent! Onze website heeft een nieuw jasje gekregen, deze past een stuk beter. Alles werkt verder zoals je het gewend bent. Wat vind je van onze nieuwe look?