Vakantiehuizen Friesland

Ben jij al eens in Friesland geweest? Deze oer-Hollandse provincie bevindt zich in het uiterste noorden van Nederland, grenzend aan de provincies Flevoland, Overijssel, Drenthe en Groningen. De provincie heeft een weids en open polderlandschap waarin water de absolute hoofdrol speelt.

Lees meer over vakantiehuizen in Friesland

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Vakantiehuizen Friesland

Ben jij al eens in Friesland geweest? Deze oer-Hollandse provincie bevindt zich in het uiterste noorden van Nederland, grenzend aan de provincies Flevoland, Overijssel, Drenthe en Groningen. Qua totale oppervlakte, land plus water, is deze provincie de grootste van Nederland. Als je alleen het landoppervlak meetelt, dan is Friesland de op twee na grootste provincie van het land. De provincie kent een weids en open polderlandschap waarin water de absolute hoofdrol speelt. Het is dan ook niet voor niets dat Friesland de waterprovincie van Nederland genoemd wordt. Ben jij een liefhebber van watersport of pleziervaart? Dan voel jij je in een vakantiehuisje in Friesland vast als een vis in het water.

Onze accommodaties bevinden zich namelijk altijd midden in de natuur, waardoor het groen altijd dichtbij is. Laat je snel inspireren door prachtige natuurgebieden, leuke activiteiten en natuurlijk het overzicht van soorten vakantiehuizen in Friesland! Vergeet ook niet de foto’s te bekijken die bij de accommodaties staan, zo kun krijg je alvast een goed beeld van je mogelijke vakantieverblijf. Voorpret is natuurlijk ook erg leuk! In Friesland kun je terecht voor alle soorten vakanties: een weekendje weg, een dagje weg of voor een last minute vakantie. Wij hebben alvast inspiratie verzameld qua natuurgebieden, activiteiten, bestemmingen en meer voor jouw vakantie naar Friesland!