Last minute Turkije

Ben je op zoek naar een toffe last minute bestemming? Denk dan eens aan een last minute Turkije! Misschien ben je hier al vele keren geweest, of misschien nog nooit. Dit land heeft in ieder geval ontzettend veel te bieden, zowel op het gebied van natuur als cultuur. Met een accommodatie van Natuurhuisje ontloop je de toeristenmassa in Turkije. Je verblijft namelijk in een vakantiehuisje op de mooiste plekjes in de Turkse natuur!

Lees meer over last minute turkije

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Last minute Turkije

Ben je op zoek naar een toffe last minute bestemming? Denk dan eens aan een last minute Turkije! Misschien ben je hier al vele keren geweest, of misschien nog nooit. Dit land heeft in ieder geval ontzettend veel te bieden, zowel op het gebied van natuur als cultuur. Met een accommodatie van Natuurhuisje ontloop je de toeristenmassa in Turkije. Je verblijft namelijk in een vakantiehuisje op de mooiste plekjes in de Turkse natuur!

Turkije is een gave vakantiebestemming om vele redenen. Het is een ontzettend groot land en heeft daarom veel moois te bieden. Turkije is deels Europees en deels Aziatisch, en dit zie je dan ook echt terug in verschillende aspecten in de cultuur. In dit land vind je zowel azuurblauwe zeeën met perfecte stranden als hoge gebergten. Hierdoor is Turkije een goede vakantiebestemming voor veel verschillende vakantiegangers. Hier wachten vele onontdekte plekjes in de natuur nog om ontdekt te worden door jou! De vele landschappen in Turkije zorgen ervoor dat er tevens een grote variatie aan flora en fauna te bewonderen is in het land. Natuurliefhebbers kunnen hier dus echt hun hart ophalen! Ook is het hier door de temperatuurverschillen in de verschillende regio’s het hele jaar door prima vertoeven.

Wat is er nou lekkerder dan het prachtige land Turkije te verkennen met een last minute vakantie? Het spontaan besluiten op vakantie gaan is voor velen het ideale vakantiegevoel. Het is geweldig om een week of soms zelfs een dag van tevoren te besluiten om op vakantie te gaan en dan binnen no time op je bestemming aan te komen! Turkije is de afgelopen jaren sterk gegroeid in populariteit als last minute vakantieland onder de Nederlanders, vanwege de fijne temperaturen en eindeloze mogelijkheden. Wellicht denk je bij Turkije gelijk aan een grootschalig all-inclusive resort, maar bij Natuurhuisje is niks minder waar! Bij ons kun je namelijk last minute de mooiste accommodaties boeken in Turkije, maar dan ver weg van de toeristenmassa, in een prachtige vakantiehuisje in de natuur. Zo maak je een kant van Turkije mee die je nog nooit hebt meegemaakt!

Turkije is uiterst geschikt als land voor een last minute vakantie, omdat de afstand vanaf Nederland prima te overbruggen is met het vliegtuig. Het is relatief kort vliegen, maar wanneer je aankomt in Turkije zal je wel het gevoel hebben dat je je in een andere cultuur begeeft. Echt vakantie vieren dus! Doordat je je in zo’n ander land met ander natuur en cultuur begeeft, wil je dit natuurlijk ook kunnen ontdekken. Dit gaat waarschijnlijk minder makkelijk vanuit een groot resort, en daarom raden wij het aan om júist voor een land als Turkije te gaan voor een vakantiehuisje in de natuur. Zo kun je direct vanuit je accommodatie de prachtige omgeving verkennen, en kun je ook makkelijker in contact komen met de lokale bevolking. Zo kun je dus eens een praatje aangaan en wat meer te weten komen over de cultuur!

Doordat alle accommodaties in Turkije bij Natuurhuisje zo kleinschalig zijn, zal je kunnen genieten van de ultieme rust, privacy en natuur, zonder het lawaai en de drukte van andere toeristen om je heen. Daarnaast vind je bij Natuurhuisje regelmatig scherpe last minute aanbiedingen voor Turkije, waardoor je veel voordeel kunt pakken op je accommodatie. Hierdoor wordt een last minute vakantie naar Turkije wel heel aantrekkelijk!

Last minute bestemmingen in Turkije

Door heel Turkije hebben wij een aanbod aan prachtige accommodaties, allemaal op hun eigen manier uniek en gelegen op de prachtigste plekjes. Het ligt er maar net aan waar jij het meest van houdt, om jouw perfecte bestemming te kiezen in Turkije! Door de grootte van het land kunnen zowel strand- als bergliefhebbers hier heerlijk op vakantie. De zeeën en stranden in Turkije behoren tot de mooiste in Europa, en de bergen zijn hoog, uitgestrekt en uitdagend voor degenen die graag op het platteland verblijven en gaan wandelen.

Overal waar je verblijft met een last minute vakantie in Turkije zal je de meest prachtige flora en fauna tegenkomen. Als we bijvoorbeeld kijken naar het Pontisch gebergte in het noordoosten van Turkije, ten zuidwesten van Georgië, dan zien we een enorme biodiversiteit. Denk hierbij aan prachtige inheemse bloemen die je in Nederland niet zo snel zult zien! Ook vind je in deze bergen dichte coniferenbossen, waar bruine beren, wolven en herten leven. Met een beetje geluk zal je deze prachtige dieren spotten! Daarnaast leven hier vele vlinders en insecten. Voor dierenliefhebbers is het hier dus een waar paradijs.

De meeste mensen gaan toch wel naar Turkije op vakantie vanwege de azuurblauwe zeeën en de prachtige stranden, waar je uren kunt vertoeven genietend van het uitzicht en het heerlijke water. Vooral in de regio’s van Marmaris, Bodrum, Kusadasi en Antalya zijn er prachtige stranden te vinden waar dan ook veel toeristen op af komen. Vlakbij deze prachtige stranden kan jij een fijn, afgezonderd vakantiehuisje vinden in de natuur! Natuurlijk zijn er ook wat meer rustige stranden te vinden in de buurt, waar je bijna geen andere toeristen zult tegenkomen. Vraag naar de beste rustige stranden in je accommodatie! In Turkije kun je tevens doen aan vele watersporten op het strand, zoals jetskiën. Ook kun je op verschillende plekken duiken en op de bananenboot gaan. Turkije is dus een heerlijke zon-, zee- en strandvakantie!

Wil je graag wat culturele afwisseling tijdens je last minute vakantie in Turkije? Ook dan hun je hier genoeg ontdekken. Vraag eens bij je vakantiehuisje naar de leukste historische dorpjes in de buurt. In deze dorpjes word je van harte welkom geheten door de lokale bevolking. Je kunt hier proeven van de lekkerste typische Turkse gerechten, en je kunt leuke souvenirs scoren om mee te nemen als aandenken.

Turkije als ideale last minute bestemming

Aan cultuur en natuur is er in Turkije geen gebrek. Doordat de temperaturen net even wat hoger zijn dan in Nederland, en de natuur en de cultuur net even wat anders, is dit land een heerlijke vakantiebestemming voor jong en oud. Een unieke ervaring in Turkije beleef je gegarandeerd in een vakantiehuisje in de natuur, die je boekt bij Natuurhuisje. Alle accommodaties in Turkije zijn kleinschalig, rustig en prachtig gelegen, waardoor jij gegarandeerd een onvergetelijke last minute vakantie in Turkije beleeft!