Vakantiehuizen Charleville-Mézières

Trek uw eigen plan in Noord-Frankrijk

Lees meer over vakantiehuizen in Charleville-Mézières

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Trek uw eigen plan in Noord-Frankrijk

Charleville-Mézières is een dubbelstad, bestaande uit Charleville en Mézières, gelegen vlakbij België, in Frankrijk. De stad is gelegen in de Belgische en Franse Ardennen en vormt een aangename locatie voor iedereen die de natuur met het stadsleven wil combineren tijdens de vakantie. De vakantiehuisjes in en rond Charleville-Mézières zijn allemaal gelegen in een groene omgeving en zijn stuk voor stuk uniek. Beleef de omgeving van deze prachtige stad door hier één van onze vakantiehuizen te boeken.

Een unieke stad

De stad is niet alleen uniek omdat het één van de weinige steden is die in de Belgische én Franse Ardennen ligt, maar ook omdat Charleville-Mézières gelegen is op drie landtongen, waardoor de Maas wel op vier plaatsen door de stad stroomt. Ontdek het historische centrum met Place Ducale, bezoek Musée l’Ardenne en de oude watermolen en maak een wandel- of fietstocht door de Ardennen.

Vanuit een vakantiehuis op steenworp afstand van de stad, is er genoeg te doen en kunt u genoeg beleven om van uw vakantie een unieke ervaring te maken. Een landelijke gîte of mooie vakantiewoning is daarbij de meest bijzondere accommodatie die u zich kunt wensen.

Combineer stad en natuur

Wanneer u één van de vakantiehuizen in Charleville-Mézières boekt, bent u verzekerd van een bijzondere vakantie. Vul uw vakantie in naar eigen wensen en ontdek zowel de historische stadskern als het ruime aanbod aan groen. Of u er nu een culturele trip of een actieve wandelvakantie van maakt, in een vakantiehuis in Charleville-Mézières zult u het gaan beleven!