Vakantiehuizen Le Grand-Quevilly

Een gemoedelijke sfeer in Frankrijk

Lees meer over vakantiehuizen in Le Grand-Quevilly
Lees meer over:

Een gemoedelijke sfeer in Frankrijk

Le Grand-Quevilly ligt, samen met vele andere randstadjes, in de lus van de Seine, aan de overzijde van Rouen. De stadjes in dit arrondissement zijn allen relatief klein van stuk, maar hebben een gemoedelijke en knusse sfeer, gelegen aan deze prachtige rivier. In en rond deze stadjes, zoals Le Grand-Quevilly, vindt u enkele van onze unieke vakantiehuizen: gemoedelijke, verscholen vakantiehuisjes of riante vakantiewoningen of gîtes. Ontdek dit stukje Frankrijk helemaal zelf en bezoek de vele (regionale) natuurparken in de streek!

Uw vakantieverblijf in de natuur

In de historische streek Normandië, vindt u volop cultuurhistorische overblijfselen, zoals prachtig erfgoed, bijzondere musea en veel meer. Ook staat de streek bekend om haar vele prachtige parken, natuurgebieden en bossen. Ontdek de botanische (stads)tuinen en de parken rond de historische stadscentra, maar trek er ook op uit om de grotere natuurparken te ontdekken; ideale locaties voor een unieke wandeltocht!

Vanuit uw vakantiehuisje kunt u het regionale natuurpark Normandië-Maine bezoeken, het park van Perche of natuurgebied Marais du Cotentin. Tijdens uw hike of wandeling kunt u genieten van het zicht op de beboste hellingen, het indrukwekkende hoogland en het coulisselandschap. Het laatstgenoemde natuurgebied beschikt over ontelbare moerassen en polders, waar u vele bijzondere planten en (grote) vogels tegen zult komen.

Bijkomen in uw vakantiewoning

In en rond Le Grand-Quevilly kunt u dus vele indrukken opdoen, zowel in de vele omringende stadjes, als in de uitgestrekte natuurgebieden en vele –parken. De ochtend en avond kunt u daarbij heerlijk relaxt besteden in uw authentieke vakantiehuisje of riante vakantiewoning. Bekijk de vakantiehuizen op de website en kies een accommodatie naar wens: succes gegarandeerd!