Vakantiehuizen Saint-Étienne-du-Rouvray

Genieten van rust en ruimte

Lees meer over vakantiehuizen in Saint-Étienne-du-Rouvray

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Genieten van rust en ruimte

Ook Saint-Étienne-du-Rouvray is onderdeel van het arrondissement van Rouen en wordt als stadje geroemd om haar ligging in een mooie, natuurlijke omgeving. Wanneer u drukte en chaos uit de weg wilt gaan, is een verblijf in een arrondissementsstadje aan te raden, omdat u hier verblijft in een buitenstadje en heerlijk kunt genieten van de rust. Om die reden bieden we ook hier natuurhuisjes aan: landelijke vakantiehuisjes of boerderijachtige, ruime vakantiewoningen. Kom langs in deze noordoostelijke streek en ontdek meer van dit groene hart binnen Frankrijk.

Natuur en ontspanning in een Franse sfeer

Wat u ook zeker niet mag missen tijdens uw verblijf in een vakantiehuisje in Saint-Étienne-du-Rouvray, is het Eiland van Jonquay. Dit is een prachtig natuurgebied, gelegen in dit stukje van Haute-Normandië. Hier kunt u genieten van de rust, ruimte en een grote hoeveelheid groen. Kom wandelen, fietsen of puur genieten van de sfeer van dit stadje en haar bijzondere en bosrijke omgeving.

Ook vindt u op steenworp afstand van de vakantiehuizen in deze streek vele andere natuurparken en –gebieden, zoals Berg Gargan, het Bos van Préaux of het Bos Verte.

Uw gîte in Noord-Frankrijk

Of u nu komt voor de rust en ruimte of voor de vele, mooie stadjes die Normandië rijk is, in de vakantiehuizen van natuurhuisje.nl zult u ongetwijfeld een geweldige vakantie beleven. Kies nu een vakantiewoning naar wens en geniet van deze unieke accommodatie, op een unieke plek in deze streek.