Vakantie juli

Help, je probeert te boeken voor de maand juli, maar op elke website blijken alle accommodaties vol te zitten en je ziet door de bomen het bos niet meer. Gelukkig hebben wij deze pagina waarop je precies kunt zien welke vakantiehuisjes nog beschikbaar zijn in Juli! Niet alleen in het buitenland, maar ook in Nederland zelf. Zo raak jij niet teleurgesteld als je voor de zoveelste keer denkt het ideale vakantiehuisje gevonden te hebben en het blijkt weer volgeboekt te zijn.

Lees meer over vakantie juli
Lees meer over:

Vakantie juli

Help, je probeert te boeken voor de maand juli, maar op elke website blijken alle accommodaties vol te zitten en je ziet door de bomen het bos niet meer. Gelukkig hebben wij deze pagina waarop je precies kunt zien welke vakantiehuisjes nog beschikbaar zijn in Juli! Niet alleen in het buitenland, maar ook in Nederland zelf. Zo raak jij niet teleurgesteld als je voor de zoveelste keer denkt het ideale vakantiehuisje gevonden te hebben en het blijkt weer volgeboekt te zijn.

Boeken voor de maand juli is niet altijd even makkelijk. Het is natuurlijk voor een groot deel van Nederland zomervakantie en veel gezinnen kiezen er dan voor om er op uit te gaan. De wegen staan vol files en de campings en vakantieparken zijn drukker dan in hert laagseizoen. Gelukkig staan de vakantiehuisjes op deze pagina allemaal midden in de natuur en zul je weinig meekrijgen van het hoogseizoen in het toerisme. In deze vakantiehuisjes kun je op je eigen tempo genieten van je vakantie, je huisje, je gezelschap en de prachtige omgeving.

Naar het buitenland

Het liefst wil je natuurlijk in de vakantie nieuwe plekken leren kennen. Verblijven in een omgeving die je veel te bieden heeft en waar je alles even los kan laten. Een vakantie naar het buitenland is dan ook zeker aan te raden in juli. Zo heb je alle tijd om de cultuur, natuur en geschiedenis van dat land te verkennen. Houd er rekening mee dat het op de weg wat drukker zal zijn door alle vakantiegangers en je misschien eerder zou moeten vertrekken dan gepland! Zo ben je niet gestrest onderweg en kun je af en toe stoppen om even wat te eten te halen, de benen te strekken en een frisse neus te halen. Je kunt uiteraard ook ervoor kiezen om met het vliegtuig gaan, alhoewel het dan wel verstandig is ruim op tijd te boeken zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wat ook steeds populairder wordt, is een reis met de trein! Het treinnetwerk in Europa wordt steeds uitgebreider en toegankelijker. Soms is het zelfs sneller de trein te pakken dan met de auto te gaan, bijvoorbeeld naar Berlijn!

Zie jij jezelf al in een vakantiehuisje midden in de Alpen waar je heerlijk kunt wandelen door de bergen, genietend van de prachtige uitzichten? Of verblijf je liever aan de zee in Portugal zodat je ook een paar daagjes kunt surfen? Ieder mens is anders en iedereen heeft zijn eigen wensen wat betreft vakanties. Gelukkig zijn de opties eindeloos en sta vooral ook open voor nieuwe ideeën! Stap uit je comfortzone en ga eens naar dat land waar je niet gedacht had ooit te komen!

Vakantie in Nederland

Mocht je niet ver willen reizen of zie je een lange autoreis met kinderen niet zitten, dan kun je uiteraard ook heerlijk op vakantie in Nederland. Er is vast wel een provincie die je nog niet goed kent. Ben je bijvoorbeeld al eens in de Achterhoek geweest? Of heb je alle Waddeneilanden al bezocht? En Zeeland, ben je daar al een beetje bekend? En mocht je nou alles in Nederland al gezien hebben, dan zijn er ongetwijfeld plekken waar je nog graag een keer terugkomt, want een stad of dorp kan een hoop veranderen in een korte tijd. Nederland heeft een hoop verrassend natuurschoon, zelfs in de drukke Randstad! Wil jij graag naar Zuid-Limburg om daar het drielandenpunt te bezoeken en de Mergelgrotten in te gaan? Of voel jij liever de wind door je haren gaan op het strand van Scheveningen? Of pak jij liever de fiets om wat kilometers weg te trappen op de Veluwe? Kijk dan goed verder op deze pagina, want een groot deel van de beschikbare vakantiehuisjes in Juli zijn ook gewoon in Nederland! Of je nu met de auto, met de trein of misschien zelfs wel op de fiets gaat, je zult ongetwijfeld tijd besparen en langer kunnen genieten van de bestemming zelf vergeleken met een vliegreis. Een vakantie in Nederland is daarnaast natuurlijk ook een stuk makkelijker last-minute te boeken!

Wat te doen op vakantie in Juli?

Juli is in de meeste Europese een warme maand met her en der een hittegolf. Mocht je actief bezig willen zijn, ga dan vooral niet helemaal naar Zuid-Spanje, want met de zomerse temperaturen daar lig je het liefst de hele dag in het zwembad om af te koelen. Juli is dé maand om te gaan wandelen, fietsen of een roadtrip te maken in een van de Europese landen. Op elke vakantiebestemming kun je wel een netwerk aan routes vinden, maar je kunt uiteraard ook zelf een route in elkaar zetten of simpelweg kijken waar je uitkomt. Mocht je op reis gaan met kinderen, dan is er vaak ook van alles georganiseerd in de omgeving zoals activiteiten in musea, speciale acties in pretparken of een begeleide wandeling met een boswachter in een natuurgebied!

Maar duik ook de cultuur van een land in! Elke stad heeft zijn eigen verhaal en al snel kom je dingen te weten die je misschien niet verwacht had. Kennis opdoen op vakantie kan nooit kwaad. Door de cultuur beter te leren kennen, leer je de bevolking ook beter te begrijpen en voor je het weet pik je zelfs een paar woorden op uit hun taal. En ga vooral ook lekker uit eten en probeer de typische gerechten van het land van bestemming! Wie weet leer je iets kennen wat je thuis ook zelf weer eens kunt maken. Geniet van de heerlijke pasta’s in Italië, de lekkerste visgerechten langs de kust in Portugal en natuurlijk de bekende tapasgerechten in Spanje. Wil jij op vakantie in Juli? Bekijk deze pagina om alle vakantiehuisjes te zien die beschikbaar zijn in Juli! Fijne reis alvast!