Vakantiehuizen Drenthe

Wil je het mooie Drenthe eens gaan ontdekken, kies dan voor één van onze vakantiehuisjes in Drenthe. Deze provincie bewijst dat je voor prachtige natuur en fijne fiets- en wandelvakanties helemaal niet ver van huis hoeft te gaan.

Lees meer over vakantiehuizen in Drenthe
Lees meer over:

Vakantiehuizen Drenthe

In het noordoosten van Nederland, ingeklemd tussen buurland Duitsland en de provincies Friesland, Groningen en Overijssel, ligt Drenthe. Omdat Drenthe de meest dunbevolkte provincie van Nederland is, is er des te meer ruimte voor natuurschoon en recreatie. Er zijn drie nationale parken en daarnaast vind je er nog enkele losse natuurgebieden en boswachterijen. De natuur is vanuit jouw vakantiehuisje in Drenthe dus nooit ver weg! Wil je het mooie Drenthe eens gaan ontdekken, kies dan voor één van onze vakantiehuisjes in Drenthe. Deze provincie bewijst dat je voor prachtige natuur en fijne fiets- en wandelvakanties helemaal niet ver van huis hoeft te gaan.

Soms ben je echt even toe aan niets anders dan rust en ontspanning. Drenthe leent zich hier uitstekend voor! De hectiek van je dagelijks leven staat steeds meer op de voorgrond en je hebt bijna geen momentjes meer voor jezelf. Het kan op zo’n moment goed zijn om even een stapje terug te doen en even wat meer aan jezelf te denken. Ga even rustig zitten en plan een dag, een weekend of zelfs een week of langer voor jezelf in. Je kunt zelf het beste inschatten waar je behoefte aan hebt en wat er mogelijk is. Is langer dan een dag niet mogelijk? Kies dan voor een dag ontspanning en even helemaal niets doen. Op zoek naar een last minute vakantie naar Drenthe? Ook dat is natuurlijk mogelijk!