Vakantiehuis Veluwe

De bosrijke landstreek Veluwe bevindt zich in de provincie Gelderland. Het is veruit het bekendste natuurgebied van heel het land en daarom een must-see voor alle liefhebbers van natuur. Vanuit een vakantiehuisje op de Veluwe kan jong en oud alle kanten op. Cultuur, natuur en historie komen hier namelijk samen en zorgen ervoor dat je je op de Veluwe weken kunt vermaken zonder ook maar enigszins verveeld te raken. Er is veel te zien én te doen. Je vindt er dieren, rust, ruimte en tal van outdoor activiteiten. De Veluwe is één van de pareltjes van de Nederlandse natuur. Naast prachtige flora kent het gebied ook een gevarieerde wildpopulatie. Zo vind je er bijvoorbeeld wilde zwijnen, maar ook edelherten, boommarters en vossen. Kom het zelf beleven!

Lees meer over de Veluwe

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Vakantiehuis Veluwe

De bosrijke streek de Veluwe bevindt zich in de provincie Gelderland. De Veluwe bestaat uit zo’n 1000 km² gevarieerd natuurschoon centraal in Nederland en is daarmee ideaal voor een nachtje, weekendje of weekje weg in eigen land. Het is veruit het bekendste natuurgebied van heel het land en een echte must-see voor liefhebbers van natuur. De Veluwe is echt één van de pareltjes van de Nederlandse natuur. Vanuit een vakantiehuisje op de Veluwe kan jong en oud alle kanten op. Cultuur, natuur en historie komen hier samen en zorgen ervoor dat je je op de Veluwe weken kunt vermaken zonder ook maar enigszins verveeld te raken.

Er is dus veel te zien én te doen. Er zijn ook nog eens enorm veel verschillende mogelijkheden om te overnachten in de Veluwse natuur. Ben je op zoek naar een vakantiewoning op of nabij de Veluwe en wil je met eigen ogen zien hoe de natuur hier vrij spel heeft? Of je nu opzoek bent naar een last minute vakantie, een dagje weg of een weekendje weg naar de Veluwe, bij Natuurhuisje zit je zeker goed. Ben je benieuwd geworden naar de opties voor een vakantie op de Veluwe? Lees dan zeker verder voor verdere inspiratie en ideeën! Wij hebben op deze pagina namelijk een aantal dingen voor je op een rijtje gezet.