Vakantiehuizen Liberec

Vakantiehuis in Liberec huren? Bekijk hier het aanbod van landelijke vakantiehuisjes in Liberec. Natuurhuisje.nl biedt vakantiewoningen aan in de prachtige natuur van Liberec. Liberec is een regio gelegen in het noorden van Tsjechië en heeft rond de half miljoen inwoners.

Lees meer over vakantiehuizen in Liberec

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Vakantiehuis in Liberec huren? Bekijk hier het aanbod van landelijke vakantiehuisjes in Liberec. Natuurhuisje.nl biedt vakantiewoningen aan in de prachtige natuur van Liberec. Liberec is een regio gelegen in het noorden van Tsjechië en heeft rond de half miljoen inwoners.

Vakantiehuis in het IJzergebergte

Het IJzergebergte is een gebergte dat gelegen is in het noorden van Tsjechië en voor een gedeelte ook in Polen ligt. Het IJzergebergte is gelegen in het westelijke gedeelte van de Sudeten (een bergketen in Duitsland, Polen en Tsjechië. De bergen in het IJzergebergte behoren tot het middelgebergte met hoogste pieken net boven de 1000meter. Ben je op zoek naar een vakantiehuisje in de Sudeten of een vakantiewoning in het IJzergebergte? Dan ben je bij Natuurhuisje.nl aan het juiste adres. Natuurhuisje.nl biedt namelijk prachtige gelegen vakantiewoningen in het IJzergebergte aan. Al deze vakantiehuisjes zijn gelegen in rust, ruimte en natuur.

Liberec is tevens de hoofdstad van de gelijknamige regio. In deze hoofdplaats woont bijna een kwart van de regio. De stad is gelegen nabij het drielandenpunt tussen Duitsland, Polen en Tsjechië. In Liberec zijn voor de cultuurliefhebber een aantal mooie gebouwen te zien. Zo staat er een prachtige stadhuis in het centrum van Liberic. In de omgeving van de stad Liberec zijn ook een aantal mooie kastelen te bezoeken. Wil jij graag de stad Liberec en haar omgeving bewonderen? Huur dan eens een vakantiehuisje in de omgeving van Liberec.

Natuur in Liberec

De natuur in Liberec is goed voor een aantal leuke vogelsoorten. Zo zijn er een aantal soorten die je in Nederland niet zo snel zult tegen komen. De Europese Kanarie is er één van, met zijn kenmerkende zang in het voorjaar stap je altijd met een goed humeur het bed uit. Daarnaast kun je er Zwarte Ooievaars waarnemen, deze vogel broedt in Liberec maar in Nederland is deze vaak slechts te zien tijden de trekperiode. Ook zijn er Raven, Waterspreeuwen, en Grauwe Klauwieren waar te nemen in dit prachtige stukje Tsjechië. Wil jij graag een huisje huren in Liberec? Zodat je zelf deze prachtige natuur kunt bewonderen? Dan bieden de vakantiehuisjes in Liberec op Natuurhuisje.nl, jou een uitstekende uitgangpositie voor een geslaagde vakantie, vol natuurbelevingen.

Niet helemaal kunnen vinden wat je zocht? Dan is het altijd een idee om eens contact op te nemen met één van onze medewerkers en zij/hij zal je verder op weg helpen met het zoeken van dat droomhuisje in het noorden van Tsjechië. Ook is het aan te raden om eens naar de omliggende regio’s te kijken of in één van de buurlanden. Misschien dat daar wél staat wat jij zoekt voor komende (zomer)vakantie.