Vakantieparken in Limburg

Ben je op zoek naar een bestemming voor een vakantie of weekendje weg in eigen land? Dan is Limburg de ideale bestemming! Bij Natuurhuisje hebben wij de prachtigste accommodaties voor je uitgezocht, waaronder vakantiehuisjes in vakantieparken. Bij ons houdt dat in dat je een accommodatie huurt op een kleinschalig vakantiepark, dat dus niet te vergelijken valt met massale vakantieparken waar huisjes dicht op elkaar staan. Voor een vakantiehuisje weg van de massa in Limburg zit je hier goed!

Lees meer over Vakantieparken in Limburg
Lees meer over:

Vakantieparken Limburg

Ben je op zoek naar een bestemming voor een vakantie of weekendje weg in eigen land? Dan is Limburg de ideale bestemming! Bij Natuurhuisje hebben wij de prachtigste accommodaties voor je uitgezocht, waaronder vakantiehuisjes in vakantieparken.

Bij ons houdt dat in dat je een accommodatie huurt op een kleinschalig vakantiepark, dat dus niet te vergelijken valt met massale vakantieparken waar huisjes dicht op elkaar staan. Voor een vakantiehuisje weg van de massa in Limburg zit je hier dus absoluut goed!

Genieten van een prachtige vakantie in Limburg

Limburg staat bekend om de glooiend landschappen met prachtig groene heuvels, zoals je dat alleen in Limburg ziet! Wil jij graag deze prachtige provincie verkennen? Dan kan dat uitstekend vanuit een vakantiehuisje in een Limburgs vakantiepark. Wanneer je een accommodatie boekt in een vakantiepark bij natuurhuisje, houdt dit niet in dat je in een massaal, te druk vakantiepark terecht komt. Integendeel zelfs! Je kunt er bij ons van op aan dat je verblijft in een zeer kleinschalig vakantiepark, weg van de drukte en het massatoerisme. Dit houdt in dat er maximaal 30 vakantiehuizen aanwezig zijn. Verder is er geen receptie en ook geen zwembad aanwezig. Zo beleef je de ultieme rust en privacy tijdens je verblijf.

Voor ieder soort vakantieganger is Limburg een topbestemming. Qua natuur vind je hier misschien wel de mooiste landschappen van Nederland, met heuvels, weilanden, rivieren en prachtige natuurparken. Ook de cultuurliefhebbers komen hier aan hun trekken. Vanuit je vakantiehuis in het vakantiepark zit je razendsnel in één van de bruisende steden van Limburg, zoals Maastricht, Valkenburg, Heerlen, Roermond of Venlo. Ideaal voor de afwisseling! In deze steden beleef je de echte authentieke Limburgse sfeer, wat erg bourgondisch is. Wat dacht je van de vele grotten en spelonken in Limburg? Erg indrukwekkend!