Weekendje weg in de Ardennen

De Ardennen is een bosrijk laaggebergte in het oostelijke deel van België, Noord-Luxemburg en een klein stukje van Frankrijk. De Ardennen zijn voor natuurliefhebbers dus de ideale bestemming voor een weekendje weg. Als je houdt van sportactiviteiten is de Ardennen de ideale plek voor jou. Kanoën, raften, klimmen en mountainbiken zijn een aantal sporten die je kunt beoefenen tijdens jouw weekendje weg in de Ardennen. Genoeg te doen dus! De Ardennen zijn ook geschikt voor rustzoekers. Loop door de prachtige natuur en bezoek de oude dorpjes met gezellige kleine straatjes en cafeetjes. Bezoek prachtige kerken en kastelen en ontdek de indrukwekkende grotten.

Lees meer over een weekendje weg in de Ardennen
Lees meer over:

Weekendje weg Ardennen

De Ardennen is een bosrijk laaggebergte in het oostelijke deel van België, Noord-Luxemburg en een klein stukje van Frankrijk. De Ardennen zijn voor natuurliefhebbers dus de ideale bestemming voor een weekendje weg. Als je houdt van sportactiviteiten is de Ardennen de ideale plek voor jou. Kanoën, raften, klimmen en mountainbiken zijn een aantal sporten die je kunt beoefenen tijdens jouw weekendje weg in de Ardennen. Ook rustzoekers en dierenliefhebbers komen hier helemaal aan hun trekken. Genoeg te doen dus!

Iedereen die er regelmatig heen gaat weet natuurlijk dat de Ardennen prachtig zijn. Loop door de prachtige natuur en bezoek de oude dorpjes met gezellige kleine straatjes en cafeetjes. Bezoek prachtige kerken en kastelen en ontdek de indrukwekkende grotten. Een weekendje naar de Ardennen kan dan ook precies zijn wat je op dit moment nodig hebt. Als je bijvoorbeeld echt even weg wilt, maar je wilt niet te ver reizen. Of je wil genieten van prachtige natuur en hebt dan in Nederland wel even gezien. Daarvoor hoef je dan echt niet naar Oostenrijk, Italië of een ander ver land. De Belgische Ardennen zijn werkelijk prachtig en met de auto zit je er eigenlijk zo. Wil je echt optimaal genieten van al het natuurschoon? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een lang weekend. Ga een weekendje weg naar de Ardennen met je partner, familie, vrienden of collega’s. Voor iedereen is er wat te beleven! Bezoek met je partner de prachtige kastelen, ga met je familie de leuke dorpjes ontdekken, neem je vrienden mee raften en maak met je collega’s een spannende mountainbiketocht. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Neem ze mee naar één van de pretparken of laat ze klauteren door de bomen. De Ardennen biedt dit allemaal!