Last minute Madeira

Brengen eilanden jou dat ultieme vakantiegevoel? Breng jij je vakantie graag door op een eiland ver van het vaste land? En hou je van wandelen? Dan is een wandelvakantie op Madeira een goed idee voor jouw volgende vakantie! Madeira is een eiland wat bij Portugal hoort en ligt maar liefst 700km van de Afrikaanse en 850km van de Portugese kust. Een prachtig eiland midden in de Atlantische oceaan. Ondanks dat het een eiland is, is de oppervlakte ongeveer de helft van de provincie Utrecht! Genoeg om te zien dus tijdens jouw verblijf in een vakantiehuisje.

Lees meer over last minute Madeira
Lees meer over:

Last minute Madeira

Brengen eilanden jou dat ultieme vakantiegevoel? Breng jij je vakantie graag door op een eiland ver van het vaste land? En hou je van wandelen? Dan is een last minute vakantie op Madeira een goed idee voor jouw volgende vakantie! Madeira is een eiland wat bij Portugal hoort en ligt maar liefst 700 km van de Afrikaanse en 850 km van de Portugese kust. Een prachtig eiland midden in de Atlantische oceaan. Ondanks dat het een eiland is, is de oppervlakte ongeveer de helft van de provincie Utrecht!

Zoals je ziet is er dus genoeg te beleven tijdens jouw verblijf in een vakantiehuisje in Madeira. Het eiland is ontstaan door vulkanische activiteiten, Madeira zelf is geen vulkaan, maar het is wel ontstaan op verschillende lavalagen. Tijdens je vakantie op dit eiland kun je amper geloven dat je in Europa bent. De prachtige begroeide bergen, de ruige kliffen en adembenemende uitzichten zorgen voor onvergetelijke ervaringen.

In de hoofdstad Funchal, waar ook het grootste deel van de bevolking woont, kun je uren ronddwalen door de smalle straatjes met hun kleine winkeltjes. Of je nu een op een klassieke zonvakantie wilt of een natuurliefhebber bent, Madeira is een ongelofelijk bijzonder eiland om een vakantiehuisje te boeken. Laat je verrassen door de prachtige natuur, de gastvrijheid en het heerlijke eten op dit eiland. Als je ineens zin hebt om spontaan op vakantie te gaan en je houdt van mooi weer, lekker eten, zee, strand en natuur, dan zit je hier absoluut goed!