Vakantie Duitsland

Samen beschermen we de lokale biodiversiteit

Meer informatie

Vakantie Duitsland

Duitsland is een prachtig land om helemaal op te gaan in de natuur. Er zijn talrijke huisjes midden in de natuur waar je tot rust komt tijdens jouw vakantie in Duitsland. Of je nu met een grote groep gaat of er alleen op uit gaat met de hond, alles is mogelijk tijdens jouw vakantie. Bezoek het Zwarte Woud of de Eiffel en kijk je ogen uit. Je vind hier een prachtige variatie van bossen en bergen. Kies een huisje in je favoriete gebied tijdens jouw vakantie in Duitsland.

Opties vakantie Duitsland

Afhankelijk van je wensen voor je vakantie, kun je je zoektocht richten op een specifiek gebied. Voor een skivakantie zijn Winterberg of Feldberg goede opties. Duitsland heeft veel te bieden, kies ervoor om in meerdere huisjes te verblijven en ontdek verschillende gebieden. Het gebied Sauerland is perfect voor mountainbikers, wandelaars en natuurliefhebbers. In een huisje rond de rivier de Moezel bevindt je je in een echte wijnstreek. Wil je verblijven in dé wijnstreek van Duitsland? Dan ben je langs de rivier de Moezel op de juiste plek. Vier maanden in het jaar mag de boer hun zelf geproduceerde wijn schenken en verkopen.

Sportieve vakantie in Duitsland

Voor een sportieve vakantie zit je in Duitsland perfect. Er is zoveel natuur in Duitsland te ontdekken. Dit doe je bijvoorbeeld met een stevige wandeling of fietstocht. De 70.000 km aan wandelpaden en maar liefst 200.000 km aan fietsroutes bieden genoeg mogelijkheden. De meest bekende wandelroute is de Europese langeafstandsroute E9. Op deze route kom je langs badplaatsen, gezellige vissersdorpjes en Hanzesteden. Op deze manier zie je de veelzijdigheid van Duitsland direct. In Duitsland vind je de uitgestrekte bossen van Zwarte Woud. Maak een wandeling langs de kletterende watervallen door dit prachtige gebergte.

Vakantie in Duitsland

Door de mogelijk korte reistijd draag je meteen bij aan het milieu. Ga eens voor een accommodatie die bereikbaar is met het openbaar vervoer. Er is zoveel te doen in het prachtige Duitsland dat het soms lijkt alsof je tijd te kort komt. Lees snel verder en doe inspiratie op voor jouw vakantie in Duitsland.

Inloggen