Vakantiehuizen Huelva

Samen beschermen we de lokale biodiversiteit

Meer informatie

Vakantiehuizen Huelva

Huelva is een interessante vakantiebestemming voor de natuurliefhebber. Op natuurhuisje vindt u de mooist gelegen vakantiewoningen in deze streek. In Huelva ligt het nationaal park Coto Doñana, een belangrijk gebied voor veel soorten vogels. Dieper landinwaarts zijn er enkele heuvelachtige natuurgebieden te vinden, waar u vanuit uw vakantiehuis mooie wandelingen kunt maken. De hoofdstad van de provincie is de gelijknamige plaats Huelva. De stad is aan de kust gesitueerd en is zeker een bezoek waard wanneer u in een vakantiewoning in de buurt verblijft. De schitterende gebouwen, waaronder kathedralen, zijn hier veelal omgeven door palmbomen.

Natuur in Huelva

Het bekendste natuurgebied in de provincie Huelva is het nationaal park Coto Doñana. Dit schitterende natuurgebied omvat een rivierdelta in het zuidoosten van Huelva. Wanneer u vanuit uw vakantiehuis dit natuurgebied bezoekt moet u zeker uw verrekijker meenemen, aangezien het nationaal park een grote rijkdom aan vogelsoorten kent. De afwisseling in zoutpannen, sloten, moerassen en drogere gebieden maakt dat vele vogelsoorten zich er thuis voelen. Noordelijker in de provincie kunt u vanuit uw vakantiewoning het Sierra Pelada y Rivera del Aserrador bezoeken, een bosachtig en droog berggebied waarin u mooie wandelingen kunt maken.

Wanneer u vanuit uw vakantiehuis het nationaal park Coto Doñana bezoekt kunt u tal van vogelsoorten tegenkomen. Een kleine greep uit de soorten die er te zien zijn is de flamingo, purperreiger, marmereend, purperkoet, knobbelmeerkoet en blauwe ekster. Vooral tijdens de trekperiode zijn er in dit bijzondere natuurgebied in Huelva tal van steltlopers, meeuwen en roofvogels te zien. In de bosgebieden in Huelva komen verschillende soorten grote zoogdieren voor, waaronder het wild zwijn en edelherten. De bloemrijke velden worden druk bezocht door allerlei soorten vlinders, zoals de schitterende Spaanse pijpbloemvlinder.

Vakantiewoningen in Huelva

De vakantiehuizen in Huelva zijn gesitueerd op de mooiste plekken in de omgeving. Vanuit uw vakantiewoning kunt u de mooiste natuurgebieden in de regio bezoeken waaronder de mooie heuvelgebieden en het nationaal park Coto Doñana. Wanneer u de natuur in gaat ziet u gegarandeerd prachtige planten en dieren. Daarnaast kunt u vanuit uw vakantiehuis de hoofdstad van de provincie, de plaats Huelva, bezoeken.

Meer weten over vakantiehuizen in Huelva?

Heeft u een vraag over de bijzondere natuurgebieden in de provincie Huelva? Heeft u een bepaalde vakantiewoning op het ook, maar zoekt u nog naar bepaalde informatie? U kunt met al uw vragen gerust contact met ons opnemen door te bellen, mailen of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden en helpen u met het vinden van een geschikte vakantiewoning in Huelva!

Inloggen