Bijzondere groepsaccommodatie

Bij een leuke vakantie met een groot gezelschap hoort een van deze bijzondere groepsaccommodaties! Ga je met je familie, een vriendengroep, sportteam of collega’s op een korte of lange vakantie? Regel een unieke overnachtingsplek die aan de basis staat van een fantastische tijd samen waar jullie nog lang over na zullen praten.

Lees meer over bijzondere groepsaccommodatie
Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Bijzondere groepsaccommodatie

Bij een leuke vakantie met een groot gezelschap hoort een van deze bijzondere groepsaccommodaties! Ga je met je familie, een vriendengroep, sportteam of collega’s op een korte of lange vakantie? Regel een unieke overnachtingsplek die aan de basis staat van een fantastische tijd samen waar jullie nog lang over na zullen praten.

Groepsaccommodatie in de natuur

Verblijf op een rustige plek in een natuurrijke omgeving in een accommodatie die alle ruimte biedt om iedereen een ontspannen plek te geven. Het voordeel van de groepsaccommodaties in deze selectie is dat ze op originele locaties in het binnen- en buitenland staan, waardoor jullie niet op massale vakantieparken terecht komen. Zo behoud je de focus op je eigen groep en kunnen jullie in rust en alle vrijheid activiteiten ondernemen zonder elkaar kwijt te raken over een groot park. Of jullie nou een weekend of week weggaan. Bovendien staan de accommodaties in natuurrijke omgevingen, waardoor jullie genieten van prachtige uitzichten op de groene natuur, weilanden, water, bossen, bergen of valleien. Actieve gezelschappen kunnen zo de natuur in trekken voor wandelingen, fietstochten of actieve outdoor activiteiten. Zit je vlakbij het strand? Dan mag een wandeling en picknick in het zand niet ontbreken! De bossen nodigen uit tot urenlange verkenningstochten en heuvels zijn perfect voor fanatieke mountainbikers. De mogelijkheden zijn eindeloos voor groepen in zo’n groene omgeving.

Groepsaccommodatie in Europa

Willen jullie niet al te ver rijden? Dan is een accommodatie binnen Nederland of België een goede optie. Hiervoor hoef je niet al te lang in de auto te zitten, maar door de groene omgeving voelt het toch even alsof jullie je in het buitenland begeven. Ga voor een waterrijke provincie zoals Zeeland, Friesland of Groningen of zoek de heuvels in het zuiden van ons land op in Limburg of over de grens in België of Duitsland. Ga voor het heerlijke klimaat naar Frankrijk, Spanje of Italië of kies een van de andere regio’s in landen waar jullie gezelschap nog niet vaak is geweest, zodat jullie gezamenlijk een nieuw gebied kunnen verkennen. De natuurparken en sfeervolle stadjes in de omgeving bieden jullie een hoop afwisseling om naast de ontspannen tijd in jullie tijdelijke huis een leuk uitstapje te maken.

Zo vind je jullie groepsaccommodatie

Het vinden van een groepsaccommodatie die bij jullie personenaantal en behoeftes past, kan erg uitdagend zijn. In deze selectie vind je in een oogopslag leuke groepsverblijven in het binnen- en buitenland. De accommodaties, bijvoorbeeld een villa in Noord-Brabant, chalet in Oostenrijk of boerderij in Gelderland, zijn omgeven door bijvoorbeeld mooie tuinen, een privé zwembad of een sauna en zijn voorzien van alle faciliteiten en luxe extra’s die jullie nodig hebben om er een ontspannen vakantie van te maken met zijn allen. Afhankelijk van de grootte van de groep vind je accommodaties in deze selectie waar jullie met 8, 12, 24, 35 of zelfs meer man terecht kunt. Het zijn bijzondere accommodaties waardoor een topvakantie jullie niet in de weg kan staan! Waar wil je heen? Je vindt je groepsaccommodatie in deze selectie!