Bijzondere overnachtingen Nederland

Wat dacht je van een nachtje in een boomhut midden in de natuur, of een overnachting in een pipowagen? Met een bijzondere overnachting in Nederland is dit mogelijk. Onze bijzondere huisjes in Nederland geven je een unieke ervaring, om nooit meer te vergeten.

Lees meer over bijzondere overnachtingen Nederland

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Bijzondere overnachtingen in Nederland

Wat dacht je van een nachtje in een boomhut midden in de natuur, of een overnachting in een pipowagen? Met een bijzondere overnachting in Nederland is dit mogelijk. Onze bijzondere huisjes in Nederland geven je een unieke ervaring, om nooit meer te vergeten. Of je nu de voorkeur hebt voor een luxe huisje of juist een eenvoudig huisje, er is meer dan genoeg keuze. Voor wat voor soort natuurhuisje je ook kiest, je brengt je vakantie altijd door in de natuur en weg van de massa.

Unieke overnachting boeken

Voor een overnachting in een bijzonder huisje hoef je niet ver weg. Dicht bij huis zijn er genoeg overnachtingsmogelijkheden in een van de unieke huisjes. Omdat de huisjes niet op een druk vakantiepark liggen, kun je ’s ochtends in alle rust wakker worden door het gefluit van de vogels of door het ruizen van de zee. Kom optimaal tot rust in een boomhut. Hoog boven de grond wakker worden tussen de bomen. Op vakantie met de kids? Dan is een knusse pipowagen een aanrader. Ze ademen nostalgie en zijn er in verschillende maten.

Luxe bijzondere overnachtingen

Voor een speciale overnachting in Nederland kun je ook voor luxe kiezen. Wat dacht je van een tiny house? Een luxe tiny house is van alle moderne gemakken voorzien, zodat je niets tekortkomt tijdens je vakantie. Zo geniet je optimaal van de natuur en rust. Of wat dacht je van een wikkelhuisje? Een Nederlands concept, waarbij het huisje is gemaakt van gerecycled karton. De huisjes hebben grote ruimen vanuit waar je zo de natuur in kijkt. In de ochtend stap je zo het terras op om te genieten van je ontbijt.

Populair voor een bijzondere overnachting in Nederland

Voor een bijzondere overnachting kun je gewoon in Nederland terecht. Of je nu in een tiny house, trekkershut, boomhut of pipowagen verblijft, de ervaring zal je altijd bijblijven. Weet je nog niet waar je heen wil voor je bijzondere overnachting? Lees dan verder over populaire regio's in Nederland: