Tiny house Nederland

Voor een onvergetelijke vakantie in eigen land kun je terecht in vele soorten accommodaties. Maar als je dan toch in Nederland blijft, wil je natuurlijk wel iets bijzonders. Een verblijf in een Tiny House is zeer origineel en dus een goed idee voor iedereen die wel eens iets aparts wilt tijdens de vakantie!

Lees meer over tiny houses in Nederland

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Tiny house Nederland

Voor een onvergetelijke vakantie in eigen land kun je terecht in vele soorten accommodaties. Maar als je dan toch in Nederland blijft, wil je natuurlijk wel iets bijzonders. Een verblijf in een tiny house is zeer origineel en dus een goed idee voor iedereen die wel eens iets aparts wilt tijdens de vakantie! En zo’n tiny house bevindt zich bij Natuurhuisje altijd middenin de natuur. Je hebt misschien wel eens van een tiny house gehoord, maar wat is een tiny house nou eigenlijk precies en waar komt dit fenomeen ineens vandaan?

Voor iedereen die weleens minimalistisch wilt leven, is een verblijf in een tiny house een absolute must-do! Dit type accommodatie is ontstaan uit een beweging, namelijk uit de beweging van het minimalisme. Hierin wordt geloofd dat je weinig nodig hebt om écht gelukkig te zijn en je voldaan te voelen. Het idee is dan ook dan je alleen hebt en gebruik maakt van de dingen die echt noodzakelijk zijn in het leven en écht geluk brengen. Dit alles begon als sociale beweging in Amerika, maar het is langzamerhand ook over komen waaien naar Europa. En zo vind je ze tegenwoordig ook in Nederland? Ben jij opzoek naar een tiny house in Nederland? Lees dan snel verder!