Fietsvakantie Mallorca

Ben jij een echte fietsliefhebber en wil je graag veel kunnen fietsen op vakantie? Ga dan eens op fietsvakantie naar Mallorca! Mallorca is misschien niet de eerste bestemming waar je aan denkt bij het boeken van een fietsvakantie, maar toch kun je op dit prachtige Spaanse eiland talloze fietsroutes ontdekken. Het eiland is dus prima te verkennen op de fiets, waarbij je langs de meest prachtige stranden, bergachtige landschappen en vriendelijke stadjes zult komen. Stippel heel jouw fietsvakantie in Mallorca uit en boek je accommodaties bij Natuurhuisje, middenin de natuur!

Lees meer over fietsvakantie Mallorca
Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Fietsvakantie Mallorca

Ben jij een echte fietsliefhebber en wil je graag veel kunnen fietsen op vakantie? Ga dan eens op fietsvakantie naar Mallorca! Mallorca is misschien niet de eerste bestemming waar je aan denkt bij het boeken van een fietsvakantie, maar toch kun je op dit prachtige Spaanse eiland talloze fietsroutes ontdekken. Het eiland is dus prima te verkennen op de fiets, waarbij je langs de meest prachtige stranden, bergachtige landschappen en vriendelijke stadjes zult komen. Stippel heel jouw fietsvakantie in Mallorca uit en boek je accommodaties bij Natuurhuisje, middenin de natuur!

Mallorca is het grootste eiland dat bij Spanje hoort, met maar liefst 3640km2. Heel wat te ontdekken op de fiets dus! Mallorca is deel van de Balearen, wat een Spaanse eilandengroep is in de Middellandse Zee. De andere eilanden van deze groep zijn Menorca, Ibiza, Cabrera en Formentera. Je kunt op Mallorca komen met de boot of vliegtuig, en je kunt met beide opties je fiets meenemen. Maar je kunt natuurlijk ook vast wel een fiets huren op Mallorca! Bij Mallorca zal je misschien gelijk denken aan grootschalige hotels, toeristendrukte en saaie appartementencomplexen. Wil jij het dus echt eens anders doen de aankomende vakantie op Mallorca? Maak er dan eens lekker een fietsvakantie van en verblijf in de mooiste accommodaties middenin de natuur van Natuurhuisje! Het wordt gegarandeerd een fietsvakantie om nooit meer te vergeten.

Een fietsvakantie is leuk voor jong en oud, of je nu een ervaren of onervaren fietser bent. Misschien zal niet iedereen je snappen wanneer je vertel dat je op fietsvakantie zult gaan, maar jij snapt dat dit hartstikke rustgevend is en écht vakantie is! Tijdens het fietsen ontspan je namelijk ontzettend, en daarnaast ben je super flexibel in je doen en laten op vakantie. Wil je dat onontdekte strandje op Mallorca bezoeken? Dat kan op de fiets! Wil je een uitdagende route fietsen door de bergen, uitkijkend over de mooiste vergezichten? Het kan allemaal tijdens een fietsvakantie op Mallorca! De flexibiliteit die je hebt tijdens een fietsvakantie is werkelijk geweldig. Zo hoef je je niet druk te maken over files of druk openbaar vervoer op het eiland. Jij kunt gewoon overal naartoe je fiets pakken en al het natuurschoon in alle rust verkennen!

Naar de flexibiliteit tijdens een fietsvakantie is het ook een groot voordeel dat je tijdens een fietsvakantie erg gezond bezig bent. Hoe kan dat ook anders als je in de natuur lekker in beweging bent! Een fietsvakantie is goed voor zowel lichaam als geest, wat het ideaal maakt als je op zoek bent naar een activiteit om je gezondheid op peil te houden. Genietend van de prachtige uitzichten en de snelheid van je fiets weet jij dat dit écht vakantie is! Het is zo ontspannend en fijn om over Mallorca heen te razen op de fiets en daar helemaal flexibel in te zijn. Ook zal je hoofd weer even helemaal leeg worden tijdens een fietsvakantie, even helemaal afgeleid van de werkdrukte en de dagelijkse verplichtingen. Voor geest en lichaam is een fietsvakantie op Mallorca een ware traktatie! Ook is het fijn dat je tijdens een fietsvakantie weer even back to basic gaat. Je kunt immers niet te veel spullen meenemen op de fiets! Hierdoor kom je erachter wat je nu eigenlijk écht nodig hebt op vakantie.

Accommodatie tijdens jouw fietsvakantie

Je rustmomenten zijn natuurlijk van ontzettend groot belang op vakantie, en al helemaal tijdens een fietsvakantie! Je zult vaak hele dagen op de fiets bezig zijn, en daardoor moet je goed kunnen uitrusten aan het einde van de dag. Geschike accommodaties die rustig gelegen zijn, zijn dus van groot belang! Het leukste is natuurlijk om tijdens een fietsvakantie een route af te leggen en op deze route verschillende accommodaties uit te kiezen. Zo wordt het echt een roadtrip! Het kan natuurlijk ook zijn dat je een enkele accommodatie wilt boeken die je heel erg bevalt, en vanuit daar alle fietstochten gaat maken. Waarvoor je dan ook zult kiezen, het is altijd fijn als je ver weg van het massatoerisme en middenin de natuur kunt verblijven, want zo profiteer je van de optimale rust. Boek daarom je accommodaties voor je fietsvakantie in Mallorca bij Natuurhuisje!

Natuurhuisje is op vele manieren uniek en niet zoals de grootschalige hotels en appartementencomplexen op Mallorca, waar ook vaak het massatoerisme zich verzamelt. Ben jij eens toe aen een hele andere ervaring op Mallorca? Dan is een Natuurhuisje echt wat voor jou. Mallorca is natuurlijk een erg populaire bestemming onder de Nederlanders, maar dat wilt niet zeggen dat je geen rustige plekjes meer kunt vinden op dit eiland. Wanneer je een accommodatie boekt bij Natuurhuisje, weet je in ieder geval zeker dat je op deze prachtige rustige plekjes terechtkomt. Daarnaast heb je bij ons ruim de keus uit veel verschillende soorten accommodaties. Kies hier bijvoorbeeld uit boomhutten, yurts, tipitenten, B&B’s, bungalows, tiny houses, huisjes aan het water, safaritenten en vakantievilla’s. Hier kom je gegarandeerd helemaal tot rust na een lange dag fietsen!

Natuur op Mallorca

Mallorca staat bekend als het eiland waar je de ultieme zon-, zee en strandvakantie kunt beleven, en waar je ook nog eens een goede portie Spaanse gezelligheid kunt aantreffen. Dit is ook zo, maar Mallorca heeft nog zoveel meer te bieden, vooral op het platteland, waar je prachtige rustige landschappen aantreft. Je vindt op Mallorca verschillende natuurreservaten op de vruchtbare vlakte van het eiland die bekend staat als Pla de Mallorca. De natuurreservaten heten S’Albufera, Cala Mondrago, Sa Dragonera en Serra de Na Burguesa. Een bezoekje aan een van deze natuurgebieden is zeker de moeite waard tijdens je fietsvakantie op Mallorca! Over het algemeen vind je de mooiste natuur in het noordwesten van het eiland, waar je veel olijfbomen, amandelbomen en glooiende bergen kunt vinden. Maar je kunt natuurlijk ook tijdens je fietsvakantie stoppen bij de mooiste stranden met helderblauwe zee om lekker te relaxen!

Het is maar net wat je wilt beleven tijdens een fietsvakantie op Mallorca. Stranden, bergen en natuurgebieden vind je hier allemaal, dus je zult nooit uitgekeken raken op de fiets. Maak jouw fietsvakantie op Mallorca echt compleet en boek je accommodatie(s) bij Natuurhuisje!