Would you rather browse this website in English? Click here to switch to our English website.

Vakantiehuis kust Nederland

Nederland heeft veel mooie badplaatsen en kleine dorpjes vlakbij de kust, dus in ons kikkerlandje zit je wel goed voor een weekendje weg aan het strand. In de provincies Zeeland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland en op de Waddeneilanden hebben wij een ruim aanbod aan prachtige natuurhuisjes aan de kust.

Lees meer over vakantiehuisjes aan de kust van Nederland
Lees meer over:

Vakantiehuis kust Nederland

Nederland heeft veel mooie badplaatsen en kleine dorpjes vlakbij de kust, dus in ons kikkerlandje zit je wel goed voor een weekendje weg aan het strand. In de provincies Zeeland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland en op de Waddeneilanden hebben wij een ruim aanbod aan prachtige natuurhuisjes aan de kust.

Accommodaties

Tijdens je vakantie aan de kust wil je natuurlijk het allerfijnste vakantiehuis hebben. Gelukkig hebben wij bij Natuurhuisje de mooiste exemplaren voor je verzameld, vanuit waar je gelijk naar het water kan gaan. Voor iedere type reiziger en voor ieder reisgezelschap hebben wij wel geschikte opties. Vanuit een van onze natuurhuisjes aan de Nederlandse kust kun je genieten van al het natuurschoon om je heen, en natuurlijk van het water dat zo dichtbij is. Ga je met een grote groep? Verblijf dan in een speciale groepsaccommodatie dichtbij het water. In zo’n accommodatie is alles afgestemd op grote reisgezelschappen, zodat niemand iets tekortkomt.

Wanneer op vakantie

Je kunt zowel in de winter als in de zomer op vakantie naar de kust. In de zomer is het natuurlijk heerlijk om naar de zee of een groot meer te gaan, zodat je heerlijk kunt afkoelen in het water of kunt genieten van de vele mogelijke activiteiten. Denk aan lekker zwemmen, surfen, kitesurfen of lekker op de bananenboot. De kinderen zullen heerlijk zandkastelen kunnen bouwen en kunnen pootjebaden, terwijl jij ligt te zonnen. Maar ook in de winter zijn er genoeg redenen om lekker op vakantie naar het water te gaan. In Nederland zul je wellicht niet de zwembroek aan kunnen trekken, maar je kunt wel heerlijke wandelingen maken om lekker uit te waaien. Uitwaaien aan het strand is goed voor de gemoedsrust en is een ideale tijdsbesteding tijdens een vakantie. Er is namelijk iets rustgevends aan het uitgestrekte strand en het geluid van de golven. In één van de vele strandtenten kun je dan bijkomen met een kopje thee of koffie en een heerlijke lunch, genietend van het uitzicht.

Op vakantie naar de kust

Een vakantie aan de kust is leuk voor jong en oud, omdat het strand en de zee talloze mogelijkheden bieden om je te vermaken. Één van de plekken waar kinderen zich het meest kunnen vermaken, is op het strand. Ze kunnen hier eindeloos rennen, spelen en zandkastelen bouwen. Hierdoor kunnen papa en mama lekker relaxen op een ligbedje! Voor de actievelingen zijn er talloze mogelijkheden zoals surfen, kitesurfen, wandelen en zwemmen. Wat je ook wilt gaan doen tijdens jouw vakantie aan de kust, je zal gegarandeerd het ultieme vakantiegevoel beleven. Het maakt niet uit of je nu op vakantie gaat in Nederland of de grens over gaat! Een geschikte accommodatie kan deze vakantie echt perfect maken. In een vakantiehuisje van Natuurhuisje zit je gegarandeerd op een rustige plek in de natuur, ver weg van het massatoerisme. Hier geniet je dus van het geluid van de zee en de vogels als je wakker wordt!