Vakantiehuizen Waddeneilanden

Wanneer je op zoek bent naar een vakantiehuisje op de Waddeneilanden, dan slaag je absoluut bij Natuurhuisje! Houd jij van de natuur en wil je wel eens een ander gebied van Nederland ontdekken, dan is deze omgeving daar perfect voor.

Lees meer over vakantiehuizen in Waddeneilanden

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Vakantiehuizen Waddeneilanden

Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog vormen samen de vijf bewoonde Waddeneilanden van Nederland. Deze eilanden bevinden zich in een dynamisch gebied, wat ervoor zorgt dat de eilanden voortdurend in beweging zijn. De meeste dorpen en vakantiehuizen op de Wadden zijn dan ook gelegen aan de westkant van de eilanden, omdat door het ‘wandelen’ van de eilanden aan de oostkant grote zandbanken ontstaan. In de loop der jaren zijn daardoor al diverse huizen en dorpen in zee verdwenen.

Als je kiest voor een vakantie op de Waddeneilanden kun je natuurlijk uit verschillende eilanden kiezen. Rust, natuur en stilte vind je voornamelijk op Vlieland. Dit is tevens een autovrij eiland en er mag dus ook niet gereden worden. Ook Terschelling en Texel zijn ontzettend leuk om een keer te bezoeken. Hier mag je wel rondrijden met de auto, dus je kunt het hele eiland ontdekken tijdens je vakantie. De verblijven van Natuurhuisje bevinden zich trouwens middenin de natuur. Daardoor is er altijd wel een mooi gebied in de buurt om te gaan verkennen. Bij ons kun je terecht voor een weekendje weg, een lang weekend weg, een last minute vakantie en meer! Laat je daarom inspireren door onze prachtige vakantiehuizen op de Waddeneilanden en wie weet ga jij binnenkort heerlijk overnachten op één van deze eilanden.