Villa met privé zwembad

Wil je jezelf echt verwennen tijdens je vakantie, dan is een villa met een privé zwembad iets voor jou. Spring vanuit je slaapkamer in jouw eigen heerlijk warme zwembad en de tijd vliegt voorbij. Een villa met privé zwembad hoeft tegenwoordig niet meer zoveel te kosten als in het verleden. Dit komt doordat steeds meer vakantiehuisjes een eigen zwembad op het terrein hebben. Soms hebben villa’s zelfs een binnenzwembad of zowel een binnen- als buitenzwembad.

Lees meer over villa met privé zwembad
Lees meer over:

Villa met privé zwembad

Wil je jezelf echt verwennen tijdens je vakantie, dan is een villa met een privé zwembad iets voor jou. Spring vanuit je slaapkamer in jouw eigen heerlijk warme zwembad en de tijd vliegt voorbij. Een villa met privé zwembad hoeft tegenwoordig niet meer zoveel te kosten als in het verleden. Dit komt doordat steeds meer vakantiehuisjes een eigen zwembad op het terrein hebben. Soms hebben villa’s zelfs een binnenzwembad of zowel een binnen- als buitenzwembad.

Voor wie graag veel ruimte heeft op vakantie met aardig wat luxe is een vakantievilla met privé zwembad de ideale accommodatie! In een vakantievilla in de natuur beleef je het optimale comfort met een goede portie luxe, wat natuurlijk erg belangrijk is voor een geslaagde vakantie. Door de grootte van een vakantievilla kun je hier uitstekend terecht met grote groepen, en met een exemplaar van Natuurhuisje loopt je zo de prachtige natuur in om de mooiste avonturen samen te beleven!

In een vakantievilla met privé zwembad komt het er eigenlijk op neer dat je geniet van luxe en comfort zoals je dat in een hotel zou doen, maar dan wel op een onafhankelijke manier. Doordat een vakantievilla met privé zwembad vaak van alle gemakken is voorzien zoals thuis, ben je hier helemaal flexibel en kun je helemaal je eigen plan trekken. Hier ben je niet gebonden aan vaste eettijden zoals in grote hotels, maar kun je lekker zelf weten wanneer je gaat koken en wanneer je op pad gaat!

Genieten in een vakantievilla

Buiten de gemeenschappelijke ruimtes zoals de keuken en de badkamer, kun je in een vakantievilla vaak nog veel meer faciliteiten vinden. Wat deze faciliteiten precies zijn, hangt helemaal af van jouw budget. Zo vind je bij de iets duurdere vakantie villa's vaak een heerlijk (privé) zwembad, wat deze accommodatie dus ideaal maakt voor de warme zomermaanden. Met het hele reisgezelschap kun je dan heerlijk vertoeven in het verkoelende zwembad! In vele vakantievilla’s kun je ook een spelletjeskamer vinden, waar iedereen zich uren kan vermaken. Vaak zijn er ook meerdere badkamers te vinden in grotere vakantievilla’s zodat iedereen genoeg tijd heeft om rustig aan te badderen of douchen. In echt luxe vakantie villa's is er zelfs soms een sauna aanwezig!

Ga je met bijvoorbeeld je partner of met een reismaatje op pad en wil je graag verblijven in een vakantievilla met privé zwembad maar niet heel de villa huren, dan kun je ook een enkel een kamer huren in sommige gevallen. Je verblijft dan in een kamer die speciaal door de eigenaren van de vakantievilla is beschikbaar gesteld voor toeristen. Zo kun je genieten van alle leuke bijkomstigheden van een vakantievilla, maar ben je veel goedkoper uit! Wel kan het dan zijn dat er ook andere gasten in de vakantievilla verblijven, in andere kamers.

Waarom een villa met privé zwembad?

Wil je graag op vakantie naar bijvoorbeeld een van de landen aan de Middellandse zee, dan denk je misschien dat een vakantie met een privé zwembad niet per se nodig is: er is immers genoeg verfrissend water in de buurt om wat af te koelen. Dit is natuurlijk waar, maar wanneer je kiest voor een vakantiehuisje met een privé zwembad betekent dit dat je altijd maar een paar stappen hoeft te zetten en je bent al in je eigen zwembad. Wat is nou lekkerder dan om in de avond even snel een duik in je eigen zwembad te nemen? Wanneer je kiest voor een huisje met een privé zwembad betekent dit dat je de vrijheid hebt om een verfrissende duik je nemen wanneer je maar wilt. Ze hoeft niet eerst een aantal minuten te lopen of in de auto te zitten voordat je bij het water bent.

Wanneer je naar een wat kouder land, zoals Noorwegen of Zweden, gaat, hebben ook daar de vakantiehuisjes een privé zwembad. In sommige gevallen is er een verwarmd zwembad, maar denk vooral niet dat het veel te koud is om tijdens de zomervakantie een vakantiehuisje met een privé zwembad in Scandinavië te boeken! In de zomer is het in het zuiden van deze landen heerlijk weer om even snel een frisse duik te nemen in de ochtend. Ook hebben vakantiehuisjes in bijvoorbeeld Scandinavië, Zwitserland en Duitsland een heuse hottub of Sauna. Hierdoor kan je ook in de winter een vakantiehuisje met eigen zwembad in de wat koudere gebieden boeken. Ga je in de winter op wintersport naar het noorden van Zweden, dan kun je lekker in de hottub genieten van het warme water en misschien zelfs wel het noorderlicht zien vanuit je eigen zwembad!

Jouw perfecte vakantiehuisje

Op veel plekken in Europa zijn er wel villa’s te huren met een privé zwembad, dus de zoektocht word je niet gemakkelijk gemaakt! Weet je al wel waar je heen wilt, dan maakt het de zoektocht een stuk makkelijker. Weet je zeker dat je naar Zuid-Frankrijk wit, dan blijven enkele tientallen tot enkele honderden huisjes over. Filter op budget en je hebt je ideale vakantiehuisje met zwembad gevonden. Weet je nog niet waar je heen wilt, dan filter je eerst op bijvoorbeeld budget en ligging. Wil je vlakbij de bossen een huisje met zwembad hebben of toch liever je eigen zwembad in een dorp met veel winkels? Wil je misschien zelfs wel een vakantiehuisje met verwarmd zwembad of een binnenzwembad? Wanneer je dit allemaal weet, krijg je binnen de kortste keren jouw perfecte vakantiehuisje met privé zwembad in misschien wel een vakantieland waar je nog nooit aan had gedacht. Ook op deze manier kan je op veel verschillende plekken komen waarvan je dacht dat het geen echte vakantielanden waren. Het voordeel van deze manier van zoeken is dat je op veel nieuwe plekken komt en in de minder bekende vakantielanden zullen weinig tot geen toeristen zijn, waardoor je nog de echte cultuur van dat land kan zien.

Op onze website vind je tientallen natuurhuisjes, allen variërend in prijsklasse en luxeniveau. Zo hopen we dat er voor iedereen een geschikt huisje tussen zit! Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw volgende vakantiehuis of vakantiebestemming, dan helpen wij je graag. Voor vragen, boekingen en tips zijn wij bereikbaar per telefoon, via social media of per e-mail.