Weekje weg last minute

Vind jouw vakantiehuisje midden in de natuur op Natuurhuisje.nl.

Lees meer over weekje weg last minute
Lees meer over:

Weekje weg last minute

Heb je zin om er even last minute ene weekje weg te gaan? Dan is de keus uit accommodaties en bestemmingen reuze groot! Je wilt tijdens een last minute weekje weg natuurlijk optimaal tot rust komen en een echt vakantiegevoel beleven. Dit doe je het beste in een vakantiehuisje van Natuurhuisje, onze huisjes staan namelijk allemaal midden in de natuur. In een natuurhuisje wordt je omringd door prachtige natuur, waardoor je na het ontbijt gelijk een mooie wandeling of fietstocht kunt gaan maken. Aangezien een weekje niet een erg lange periode is, is het een goed idee om in Europa te blijven, gelukkig hebben wij bij Natuurhuisje genoeg keuze uit de mooiste accommodaties binnen Europa!

Geniet jij van de natuur in eigen land, of ga je naar het buitenland?

Last minute een weekje weg kan natuurlijk in Nederland, maar ook in het buitenland. Wanneer het om slecht een weekje gaat reis je misschien liever niet té ver, gelukkig zijn er in Nederland ook genoeg plekjes waar je waarschijnlijk nog niet geweest bent. Wil je dieren spotten, dan kan dat ook prima in eigen land. Ga bijvoorbeeld naar Nationale Parken zoals de Hoge Veluwe, de Biesbosch, de Utrechtse Heuvelrug of de Waddeneilanden. Dieren die je hier kun zien, zijn bijvoorbeeld de Schotse Hooglander, de das, de bosuil het edelhert en de vleermuis. Nederland zelfs haar eigen big five: de ree, het edelhert, het wild zwijn, de zeehond en de bever. Verwar deze overigens niet met de big five van de Veluwe. Die bestaat namelijk uit de Schotse hooglander, het edelhert, het wild zwijn, de ree en de vos. Er leven hier een flink aantal mooie vogelsoorten, dus vogelaars kunnen zich ook helemaal uitleven. Als natuurliefhebber is de provincie Zeeland een goede keus voor een last minute. Er zijn hier 16 natuurgebieden, waaronder het Nationaal Park de Oosterschelde. Dit is het grootste nationale park van Nederlanden vanwege het getij is er een continu veranderend landschap.

Ook in het buitenland is er ontzetten veel prachtige natuur! Ben je op zoek naar landschappen met hoge bergen, meren en heuvels, dan kun je er eens aan denk om naar de bergen in landen als Spanje, Frankrijk en Oostenrijk te gaan. Wil je de glooiende heuvels in, denk dan eens aan Toscane in Italië of de Ardennen in België.

Onderneem de leukste activiteiten

Je verblijft met een natuurhuisje natuurlijk midden in de natuur. Vanuit jouw huisje ben je daarom ook zo in de mooiste natuurgebieden. Wandelen en fietsen zijn echt activiteiten die voor iedereen geschikt zijn, gelukkig zijn er daarom ook overal diverse routes beschikbaar. Natuurlijk kun je ook op eigen houtje vertrekken en onderweg de bordjes volgen of gewoon kijken waar je uitkomt. Het leuk van het volgen van routes is dat ze vaak langs de leukste plekjes en de mooiste bezienswaardigheden komen. Onderweg kun je misschien wel ergens stoppen om uit te rusten, en misschien nemen jullie wel eigen eten en drinken mee zodat je kunt picknicken.

Bekijk op deze pagina alle last minute beschikbare vakantiehuisjes voor een weekje weg.