Herfstvakantie Duitsland

Ben je op zoek naar een perfecte bestemming om een onvergetelijke herfstvakantie te beleven dichtbij huis? Dan is Duitsland een heerlijk land! Een herfstvakantie in Duitsland zal in het teken staan van het genieten van landschappen rijk aan herfstkleuren, de prima temperaturen, de vele bossen, meren en bergen. Doordat het nog net niet te koud is in de herfstvakantie, is het nog prima om de natuur te gaan verkennen. Bekijk de mooiste accommodaties in Duitsland bij Natuurhuisje voor een onvergetelijke herfstvakantie!

Lees meer over herfstvakantie Duitsland

1058 Natuurhuisjes

Herfstvakantie Duitsland

Ben je op zoek naar een perfecte bestemming om een onvergetelijke herfstvakantie te beleven dichtbij huis? Dan is Duitsland een heerlijk land! Een herfstvakantie in Duitsland zal in het teken staan van het genieten van landschappen rijk aan herfstkleuren, de prima temperaturen, de vele bossen, meren en bergen. Doordat het nog net niet te koud is in de herfstvakantie, is het nog prima om de natuur te gaan verkennen. Bekijk de mooiste accommodaties in Duitsland bij Natuurhuisje voor een onvergetelijke herfstvakantie!

De herfstvakantie is voor vele mensen de ideale tijd in het jaar om er eens lekker tussenuit te gaan. Het is meestal de periode in het jaar waarin je echt toe bent aan rust, zo na de zomervakantie en voor de kerstvakantie. Die herfstvakantie komt dan echt als geroepen! Een groot voordeel van de herfstvakantie is dat de temperaturen nog niet te laag zijn om te genieten in de natuur, het is namelijk net voordat de winter echt begint. Ook zijn de temperaturen niet te hoog zoals in de zomervakantie, wanneer je op sommige plekken in Duitsland echt wegbakt. Daarom is de herfstvakantie een perfecte periode om het natuurschoon van Duitsland te gaan verkennen! Misschien wist je het nog niet, maar Duitsland is qua natuur echt een prachtig land. Hoewel het dichtbij Nederland gelegen is, zijn de landschappen heel anders en gevarieerd. Echt een topbestemming voor natuurliefhebbers!

Een groot voordeel van de herfstvakantie vergeleken met de zomervakantie en de kerstvakantie is dat de prijzen voor vliegtickets en accommodaties veel lager zijn. Je kunt dus ontzettend veel besparen door op vakantie te gaan in de herfstvakantie! Zo zijn ook de prijzen voor accommodaties in Duitsland relatief laag, zoals je zult zien bij Natuurhuisje! Je kunt Duitsland bereiken met de auto of het vliegtuig, wat het een erg toegankelijke bestemming maakt voor in de herfstvakantie. Afhankelijk van hoe ver je het binnenland intrekt, is vervoer met de auto of het vliegtuig beter voor jou. Tijdens een herfstvakantie in Duitsland zal je weer helemaal met energie kunnen opladen totdat de kerstvakantie eraan komt. Even helemaal je aandacht shiften van het werk en de verantwoordelijkheden naar het simpelweg genieten van de prachtige Duitse natuur om je heen! Als je last minute op vakantie besluit te gaan naar Duitsland in de herfstvakantie, kun je zelfs nog meer prijsvoordeel pakken. Met last minute aanbiedingen willen verhuurders namelijk de laatste lege kamers vullen, en dit doen ze tegen scherpe prijzen. Ook bij Natuurhuisje vind je goede aanbiedingen voor last minute vakanties naar Duitsland!

Verblijven in een Natuurhuisje in Duitsland

Een geschikte accommodatie is natuurlijk van groot belang bij het beleven van een geslaagde herfstvakantie in Duitsland. Het is belangrijk je te bedenken waar je precies naar op zoek bent deze herfstvakantie in Duitsland. Is het een stedentrip waarin cultuur centraal staat, of wil je het een keer helemaal anders doen en verblijven in de natuur waarbij je heerlijk in de buitenlucht bent! In een accommodatie van Natuurhuisje  kun je rekenen op een heerlijk comfortabel verblijf in de pure rust en pracht van de natuur van Duitsland. Wil je dus echt helemaal kunnen opladen tijdens de herfstvakantie? Dan moet je echt eens voor een accommodatie in de natuur gaan. Hoe fijn zou het zijn wakker te kunnen worden met het geluid van de vogels en de koeien, en daarna meteen de prachtige natuur in te kunnen lopen? Er is haast niets mooiers in het leven! Of je nu houdt van heuvels, bergen, het platteland, meren of rivieren, er is in Duitsland van alles te vinden in de natuur en Natuurhuisje heeft er accommodaties!

Alle accommodaties die je bij ons kunt vinden zijn op hun eigen manier uniek, erg kleinschalig, rustig gelegen en middenin de natuur. Dit is dus wel even wat anders dan een hotel of appartementencomplex! In Duitsland kun je accommodaties vinden zoals bungalows, chalets, safaritenten, vakantieboerderijen, vakantievilla’s, vakantiehuisjes aan het water, tipitenten, yurts, boomhutten en tiny houses. Het is werkelijk een erg bijzondere ervaring om in een van deze accommodaties te verblijven tijdens de herfstvakantie in Duitsland. Geen herrie om je heen van andere toeristen en geen drukte van de stad, alleen stilte en natuurschoon! Er is voor ieder reisgezelschap en voor alle voorkeuren wel een geschikt Natuurhuisje in Duitsland te vinden. Groot, klein, luxe of simpel, bij Natuurhuisje vind je het allemaal!

Vakantie in Duitsland

Tijdens een herfstvakantie in Duitsland zullen de kleuren van de bladeren veranderen, wat prachtige vergezichten zal opleveren. Ga er dus ook zeker eens op uit met een mooie wandeling of fietstocht tijdens je herfstvakantie in Duitsland! Je kunt zowel dichtbij huis blijven en net over de grens met Duitsland op vakantie gaan, of je kunt wat verder het land in. Net over de grens vind je prachtige natuurgebieden zoals de Eifel, de Moezel en Sauerland. Op enkele uurtjes rijden kun je deze prachtige natuurgebieden al bereiken en wij hebben er vele accommodaties uitgezocht! Langs de Moezel, wat een rivier is die door Duitsland, Frankrijk en Luxemburg stroomt, kun je heerlijk vertoeven langs het fonkelende water en mooie bezienswaardigheden bezoeken in de buurt. 

Andere bestemmingen die je gemakkelijk met de auto kunt bereiken zijn het Zwarte Woud en Thuringen, die iets verder van de grens af liggen maar nog steeds gemakkelijk te bereiken zijn in een dag. Het Zwarte Woud is een erg bekend natuurgebied tegen de grens met Frankrijk. Hier kun je werkelijk de mooiste natuurwandelingen maken door een dichtbebost gebied met grote meren en hoge bergen. Onder toeristen is dit gebied erg populair, en dit heeft zo zijn redenen! Voor kinderen kun je voor de afwisseling Europa Park bezoeken, wat erg dichtbij het Zwarte Woud ligt. 

Duitsland is een ontzettend veelzijdige bestemming met talloze mooie bestemmingen voor in de herfstvakantie. Houd jij van glooiende bossen, meren, bergen en heuvels dichtbij huis? Dan is Duitsland echt de bestemming voor jou voor de aankomende herfstvakantie. Je maakt jouw vakantie Duitsland echt helemaal af met een accommodatie van Natuurhuisje, middenin de natuur!