Vakantievilla Italië

Italië is een prachtig land. De ideale manier om een vakantie in Italië te besteden is dan ook in een van onze mooie vakantievilla’s. Ieder gedeelte van Italië heeft zijn eigen charmes, vanuit elk vakantiehuisje valt er dan ook van alles te beleven.

Lees meer over vakantievilla's in Italië
Lees meer over:

Vakantievilla Italië

Italië is een prachtig land. De ideale manier om een vakantie in Italië te besteden is dan ook in een van onze mooie vakantievilla’s. Ieder gedeelte van Italië heeft zijn eigen charmes, vanuit elk vakantiehuisje valt er dan ook van alles te beleven.

De prachtige natuur

Als je ook maar een klein beetje weet van Italië dan weet je hoe prachtig de natuur hier kan zijn. Elk gebied heeft zijn eigen variatie aan planten en diersoorten. Op het gebied van natuur is Italië het Europese land met de meeste variatie. In de bergen vind je bijvoorbeeld diersoorten als de steenarenden, wolven en lynxen, die vind je echt niet op veel plekken in Europa. En op het gebied van planten kent Italië wel 700 endemische plantensoorten, planten die je alleen in Italië vindt en nergens anders.

Vakantie in een villa

In een villa heb je alles wat je maar kunt bedenken om een geslaagde vakantie te bedenken. Je hebt vakantievilla’s in Italië in allerlei soorten en maten, en daardoor zit er voor iedereen wel een geschikt exemplaar tussen! In een vakantievilla vind je altijd alle faciliteiten om helemaal onafhankelijk en gelukkig te zijn op vakantie. Je kunt bijvoorbeeld altijd rekenen op een volledig uitgeruste keuken, vaak meerdere badkamers, comfortabele slaapkamers en natuurlijk erg grote gezamenlijke ruimtes om van elkaars gezelschap te genieten.

In een vakantievilla zal je pas echt een relaxte vakantie kunnen beleven, genietend vanuit een typisch Italiaanse plek. Een villa is uiterst geschikt voor mensen die weleens toe zijn aan iets anders dan een grootschalig hotel of saai appartementencomplex. In een villa in Italië kom je namelijk aan op een echt unieke plek, ver weg van het massatoerisme. Echt wat voor de rustzoekers onder ons dus! Vooral met een villa in Italië van Natuurhuisje kun jij gegarandeerd rekenen op een vredig verblijf zonder herrie om je heen, enkel rust, privacy, natuur en schoonheid.

Activiteiten

Naast het wandelen door de prachtige natuur is er nog veel meer te doen in Italië, je zal je hier echt niet gaan vervelen. Italië heeft ook veel cultuur te bieden. In een regio als Toscane zijn er ontelbaar veel kleine dorpjes en stadjes met prachtige architectuur en een verborgen geschiedenis die je moet ontdekken. In de bergen kun je aan verschillende sporten doen. Denk hierbij aan wandelen, mountainbike en wintersporten in de Alpen. Wanneer je tijdens jouw vakantie gewoon wilt rusten, dan kun je bijvoorbeeld een vakantievilla huren met een zwembad in een warm gebied. Je hoeft het huisje amper uit en kan een paar weken echt tot rust komen in de zon. Ook heb je prachtige vakantievilla’s in het Noorden van Italië bij de grote bergmeren. Hier is watersport een leuke optie om je op te storten tijdens jouw vakantie.

Aanbod vakantievilla’s in Italië bij Natuurhuisje.nl

In ons aanbod van vakantiehuisjes in Italië vind je honderden Italiaanse villa’s van verschillende prijzen en verschillende luxeniveaus, er zal dus ook voor jou een perfect huisje bij zitten.