Particulier vakantiehuis

Maak kennis met onze particuliere vakantiehuizen! Vrijwel elk natuurhuisje op ons platform betreft een particulier vakantiehuis. Dit betekent dat Natuurhuisje.nl slechts een tussenpersoon is via wie de boeking wordt gemaakt, maar dat je voor, tijdens en na je verblijf ook direct contact kunt hebben met de particuliere verhuurder van het betreffende vakantiehuis. Een laagdrempelige vorm van vakantie vieren dus, waarbij je veel vrijheid hebt om je eigen plan te trekken!

Lees meer over particuliere vakantiehuizen

15740 Natuurhuisjes

Particulier vakantiehuis

Maak kennis met onze particuliere vakantiehuizen! Vrijwel elk natuurhuisje op ons platform betreft een particulier vakantiehuis. Dit betekent dat Natuurhuisje.nl slechts een tussenpersoon is via wie de boeking wordt gemaakt, maar dat je voor, tijdens en na je verblijf ook direct contact kunt hebben met de particuliere verhuurder van het betreffende vakantiehuis. Een laagdrempelige vorm van vakantie vieren dus, waarbij je veel vrijheid hebt om je eigen plan te trekken!

Met ruim 10.000 natuurhuisjes biedt onze website jou tal van mogelijkheden om te overnachten in de natuur. Of je nu de Spaanse Pyreneeën, de Duitse Eifel of een Grieks eiland wilt gaan verkennen, er is veel mogelijk. Voor welk vakantiehuisje je ook kiest, onze particuliere verhuurders zorgen er zeker voor dat het je aan niets ontbreekt tijdens jouw vakantie!

Persoonlijk en gastvrij

Het feit dat je voor, tijdens en na je boeking direct contact op kunt nemen met de verhuurder, zorgt ervoor dat jouw verblijf in de natuur een persoonlijke touch krijgt. Voor wie in een particulier vakantiehuis verblijft, is het fijn om te weten dat je bij de verhuurder te allen tijde terecht kunt voor vragen, opmerkingen of hulp. Gastvrijheid staat namelijk hoog in het vaandel bij onze particuliere verhuurders.

De verhuurder gunt je natuurlijk volop privacy, maar staat je indien nodig natuurlijk altijd bij met raad en daad. Natuurlijk voorziet de verhuurder je ook graag van de allerbeste tips in de omgeving. Wil je graag eten in een sterrenrestaurant, een urenlange wandeling maken, picknicken in de natuur of juist genieten van een sportieve kanotocht? Elke verhuurder kent de omgeving van het vakantiehuis op zijn of haar duimpje en kan je daarom goed helpen met bijvoorbeeld het huren van fietsen, het uitkiezen van een overheerlijk restaurant of het boeken van een activiteit in de natuur.

Overnachtingsmogelijkheden

De mogelijkheden voor een verblijf zijn groot en er is veel keuze. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om in een schattig Frans dorpje een Chambre d’hotes te boeken. Verblijf in het pittoreske Saint Laurent sur Gorre en ontdek een deel van de route van Santiago de Compostela. Of kies voor een lodge die boven het landschap zweeft aan de groene rand van Amsterdam. Je zit hier in de natuur en aan het water, terwijl je er ook voor kan kiezen om een dagje door te brengen in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Je kan er voor kiezen om op een unieke plek te verblijven, maar je kan ook kiezen voor een uniek type accommodatie. Heb je al weleens overwogen om in een tiny house, pipowagen, yurt of boomhut te verblijven? Deze accommodaties zijn niet alleen bijzonder om een aantal nachten in door te brengen, maar brengen je ook dichter bij de natuur.

Je kunt terug in de tijd gaan en back to basic overnachten. Zo is het bij sommige huisjes gebruikelijk om te douchen onder een regenwaterdouche of om zelf het hout voor de houtkachel bij elkaar te sprokkelen. Of kies een van de accommodaties die voorzien zijn van alle hedendaagse voorzieningen en luxe. De locatie van het huisje kan er ook voor zorgen dat het een bijzondere ervaring wordt. Verblijf bijvoorbeeld in een boomhut tussen de toppen van de bomen of dobber op het water tijdens een overnachting op een woonboot. Spendeer je jouw vakantie liever in het bos, dan zijn er verschillende huisjes gelegen in the middle of nowhere, waarbij je het gevoel krijgt dat jullie de enige personen zijn. Wil je tijdens je vakantie op elk moment van de dag het water in duiken, dan kun je kiezen uit een van de huisjes met een ligging aan de zee, aan een meer of kies juist voor een huisje met een zwembad erbij! Maak jouw verblijf nog specialer door voor een huisje met wellnessfaciliteiten te kiezen.

Activiteiten tijdens jouw vakantie

Waar het huisje zich ook bevind, er zijn genoeg mogelijkheden om je te vermaken! Maak een fietstocht door de natuur, ga wandelen door het immens grote bos dat naast jouw natuurhuisje ligt of ga uitwaaien op het strand. Veel natuurhuisjes zijn gelegen bij natuurgebieden, of zelfs in een natuurgebied! Veel natuurgebieden hebben wandel- of fietsroutes die je gemakkelijk tijdens je midweek weg kunt bewandelen of fietsen. Hou je van vogels spotten, dan kun je opzoek gaan naar de mooiste vogels. In Europa zijn veel gebieden waar je aparte vogels kunt spotten.

Ligt het huisje aan een meer dan kun je een bootje huren en gaan vissen! Daarnaast behoren het bezoeken van steden en een bezoek aan een pretpark, museum of dierentuin tot de mogelijkheden. Veel van de huisjes zijn tegenwoordig ook uitgerust met Wifi internetverbinding, dus wanneer je op de plaats van bestemming bent en het weer is net iets minder of je plannen veranderen last-minute, je hebt altijd de mogelijkheid om via internet nieuwe ideeën te vinden voor een dagje uit. In de natuurhuisjes zelf kun je vaak ook informatie vinden over activiteiten in de omgeving.

Graag tot ziens!

Of je nu de voorkeur heeft voor een luxe huisje of juist een eenvoudig huisje, bij ons is er meer dan genoeg keuze. Zo zijn er bijvoorbeeld yurts, safaritenten, tiny houses, watermolens en tipi’s waarin je kunt overnachten, maar ook boomhutten, kerkjes, woonboten, trekkershutten en pipowagens worden aangeboden als overnachtingsmogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een boomhut met wellnessfaciliteiten, een pipowagen met bedstee, een basic tipi of een trekkershut met strak design, je vindt het op de website.

Voor wat voor soort natuurhuisje je ook kiest, je brengt je vakantie altijd door in de natuur en weg van de massa. Dit zorgt ervoor dat je helemaal vrij bent om je eigen plan te maken tijdens jouw vakantie. Of je nu voor een actieve vakantie gaat of juist voor een ontspannen relaxvakantie, beide zijn mogelijk. Tijdens jouw vakantie in een natuurhuisje in Europa draag je automatisch bij aan een groenere aarde. Voor elke geboekte nacht planten wij namelijk namens jou een boom, zodat we er samen voor zorgen dat de natuur op onze aardbol behouden blijft.

Op onze website vind je verschillende particuliere vakantiehuizen in Europa, allen variërend in prijsklasse en luxeniveau. Zo hopen we dat er voor iedereen een geschikt huisje tussen zit! Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw volgende vakantiehuis of vakantiebestemming, dan helpen wij je graag. Voor vragen, boekingen en tips zijn wij bereikbaar per telefoon, via social media of per e-mail.

Particulier vakantiehuis 8 personen
Privé vakantiehuis