Wandelvakantie

Samen beschermen we de lokale biodiversiteit

Meer informatie

Wandelvakantie

Kom tot rust in de natuur tijdens een wandelvakantie van Natuurhuisje. Ga eropuit en overnacht in een van onze vakantiehuisjes. Onze accommodaties liggen dicht bij de mooiste wandelroutes in binnen- en buitenland. Ontdek natuurgebieden en nationale parken tijdens je volgende wandelvakantie.

Wandelend door Nederland

Ons eigen land is een heel geschikte bestemming voor een fijne wandelvakantie. Door weinig hoogteverschil zijn er veel geschikte wandelroutes voor zowel beginners als ervaren wandelaars. Door de korte afstanden, ben je in no-time in de mooiste natuurgebieden. Maak een wandeling door één van onze Nationale Parken. In de Loonse en Drunense Duinen waan je je tussen zandverstuivingen, heidevelden en prachtige bossen. Voor wat hoogte, verken je de Limburgse heuvels. Geniet hier van de heuvels, beken en Maasvlakten. Op de Waddeneilanden vind je prachtige wandelroutes over het strand, met een grote variatie aan flora en fauna om onderweg van te genieten.

Variërende landschappen door Europa

Kies je bestemming aan de hand van je wandelniveau en conditie. Op de meeste bestemmingen zijn er routes voor zowel beginners als gevorderden. Houd rekening met de temperatuur en de luchtvochtigheid bij het kiezen van een bestemming. Ga voor de uitdagende bergen bij de Franse Alpen, een zonovergoten wandelvakantie in Portugal of voor een bestemming dichter bij huis. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bereid je goed voor en wandel eventueel met een gids. Dat geeft zekerheid en zo leer je alle ins- en outs van de bestemming. Bijzondere exotische planten, welke vogel bij welk vogelzang hoort en welke routes in de omgeving nog meer aan te raden zijn.

Populaire bestemmingen

Voor een wandelvakantie kun je alle kanten op. Ver weg of dicht bij huis, bij Natuurhuisje vind je je ideale vakantiehuis voor een wandelvakantie. Vraag gerust wandeltips aan de eigenaren van de accommodaties. Wandelschoenen inpakken en wegwezen! Lees meer over populaire wandelbestemmingen:

Inloggen