Workshop Shinrin-Yoku (Bosbaden) - AWD

Zandvoort, Noord-Holland, Nederland.

Maximum aantal deelnemers: 5 Prijs per persoon: € 35,00

Wil je de natuur een keer anders beleven? En de tijd nemen om uit je drukke dagelijkse routine te stappen en echt te vertragen, te focussen en gewoon in het moment te zijn? De mogelijkheid hebben om andere shinrin-yoku beoefenaars te ontmoeten en meer te leren over deze natuurverbindingsmethode en de voordelen hiervan voor je gezondheid?

Doe dan mee met deze 2-uur durende shinrin-yoku / bosbaden workshop door een gecertificeerde shinrin-yoku gids van Stillness in Nature!

Shinrin-yoku (Japans voor 'bosbaden') is een unieke manier om de natuur te beleven en een mogelijkheid om je in de natuur ‘onder te dompelen’ zonder de afleidingen van alledag.
Het is een krachtige manier om tot rust te komen en staat erom bekend dat het o.a. je immuumsysteem een boost geeft, je concentratie verbetert en je algehele gezondheid en gevoel van welbevinden en geluk bevordert. In Japan wordt deze manier van natuurbeleving inmiddels door de huisarts voorgeschreven vanwege haar herstellende werking.

Tijdens een shinrin-yoku wandeling leg je langzaam en bewust een kleine afstand af, ligt de focus niet op planten- en dierenkennis, maar op het beleven van de natuur. Dit doe je door het openstellen van al je zintuigen aan de hand van een aantal activiteiten (‘uitnodigingen’).

Net als yoga is shinrin-yoku een ‘practice’, die je in groepsverband of solo kunt beoefenen.
De shinrin-yoku workshop eindigt met een kopje thee onder de bomen.

Tot ziens in het bos?

Marjolein / Stillness in Nature

Vertraag. Luister. Glimlach. Je bent thuis. In de natuur.

Beschikbare dagen

Goed om te weten

Plaats
Zandvoort
Regio
Noord-Holland
Land
Nederland
Min. aantal deelnemers
3
Max. aantal deelnemers
5
Kosten
35,00

Ligging