Organiseer een activiteit in de natuur

Als host bij Natuurhuisje.nl maak je deel uit van een exclusief aanbod en concept.

 • Bereik de juiste doelgroep
 • Draag bij aan behoud van de natuur
 • No cure, no pay
 • Veilige betalingen

Breng mensen dichter bij de natuur met jouw activiteit

Bij Natuurhuisje.nl is het onze missie om mensen dichter bij de natuur te brengen. En om dit nog beter te kunnen doen zijn we gestart met iets nieuws.

Je kunt vanaf nu naast een verblijf in een natuurhuisje ook een natuuractiviteit boeken op ons platform! Denk bijvoorbeeld aan een excursie met een boswachter, een kanotocht of een workshop bij een imker. Maar ook vogels kijken of natuurfotografie. Van alles is mogelijk, het belangrijkste is dat het met een kleine groep deelnemers is, weg van de massa en in de natuur.

En natuurlijk dragen we voor iedere geboekte natuuractiviteit ook bij aan lokale natuurprojecten.

Deel jij jouw passie graag met andere natuurliefhebbers?

Vul bovenstaand formulier in en meld je aan als host van een natuuractiviteit. Het is heel eenvoudig, in slechts een aantal stappen voeg je een omschrijving toe, een aantal afbeeldingen, de beschikbaarheid en een prijs. Voordat jouw natuuractiviteit online komt wordt deze nog door ons gecheckt.

Organiseer een natuuractiviteit

Dit is heel eenvoudig in deze 4 stappen.

 • Maak een advertentie aan

  Een advertentie aanmaken op Natuurhuisje.nl is gratis en eenvoudig. Beschrijf de natuuractiviteit en voeg foto's en prijzen toe.

 • In contact met je deelnemers

  Via het berichtensysteem op ons platform is er de mogelijkheid om je deelnemers te leren kennen nog voordat ze arriveren.

 • Krijg betaald

  Dankzij ons veilige betaalsysteem hoef jij je betalingen niet rechtstreeks met deelnemers af te handelen, dit nemen wij voor je uit handen. Deelnemers betalen vooraf en jij wordt automatisch uitbetaald, minus 12% commissie (incl. BTW).

 • Verwelkom je deelnemers

  Al snel zal je jouw eerste deelnemers ontvangen die de natuur beleven met jouw activiteit.

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten.

Onze bijdrage aan een groenere planeet

Veelgestelde vragen

 • Wat is een natuuractiviteit?

  Dit is een activiteit in de natuur, weg van de massa, met een kleine groep deelnemers (maximaal 10).

 • Wat kost het om mij aan te melden?

  Aanmelden bij Natuurhuisje.nl voor zowel het verhuren van een natuurhuisje als het aanbieden van een natuuractiviteit is gratis. Wij vragen enkel een bijdrage van 12% commissie (incl. BTW) per boeking.

 • Hoe kan ik een natuuractiviteit organiseren?

  Bovenaan deze pagina kun je het formulier invullen om je aan te melden als host. Je ontvangt dan een e-mail met inloggegevens en kunt meteen aan de slag! Als je al actief bent als verhuurder van een natuurhuisje kun je je ook aanmelden via bovenstaand formulier, dan wordt het aanmaken van een natuuractiviteit toegevoegd aan jouw verhuurdersaccount.

Heb je interesse?

Meld je aan en ga aan de slag!