Midweek weg Nederland

Je hoeft helemaal niet lang weg om even uit te kunnen rusten! Ga gewoon lekker een midweek weg in Nederland, en je zult merken dat je helemaal bij zult komen! Een midweek weg in Nederland is ideaal voor iedereen die wel graag een minivakantie wilt vieren, maar daar niet te veel tijd voor heeft en niet te ver weg wilt reizen. En hoe geniet je nu beter van je midweek weg dan in een accommodatie middenin de natuur? Hier kom je gegarandeerd volledig tot rust! Bekijk de mooiste accommodaties in de natuur bij Natuurhuisje.

Lees meer over een midweek weg in Nederland

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Midweek weg Nederland

Je hoeft helemaal niet lang weg om even uit te kunnen rusten! Ga gewoon lekker een midweek weg in Nederland, en je zult merken dat je helemaal bij zult komen! Een midweek weg in Nederland is ideaal voor iedereen die wel graag een minivakantie wilt vieren, maar daar niet te veel tijd voor heeft en niet te ver weg wilt reizen. En hoe geniet je nu beter van je midweek weg dan in een accommodatie middenin de natuur? Hier kom je gegarandeerd volledig tot rust! Bekijk de mooiste accommodaties in de natuur bij Natuurhuisje.

Er even een midweekje tussen uit, heerlijk! Een mini-vakantie, net genoeg om even helemaal tot rust te komen en je hoofd compleet leeg te maken. Maar ook net genoeg om heerlijk de natuur in te trekken en te ontdekken hoe bijzonder Nederland eigenlijk is…Want er valt hier nog heel veel moois te ontdekken, veel meer dan dat je denkt waarschijnlijk! In ons kikkerlandje vind je talloze Nationale Parken, de fijnste stranden en glooiende polderlandschappen. Natuurliefhebbers hoeven dus écht niet ver te zoeken om zich te vermaken! Je kunt in Nederland gewoon de auto of trein pakken, en binnen no time kom je dan al aan op bestemming. Hoe fijn is dat wel niet! Door de korte afstanden in eigen land zal je maximaal van de tijd gebruik kunnen maken tijdens je weekend weg.

Trek dus eens een midweekje lekker de natuur in. Een fijn natuurhuisje in een groene omgeving, vijf dagen genieten van de rust en ontspannen weer thuis komen. Nederland is een lappendeken van prachtige landschappen, bloemrijke weilanden, wuivende graanakkers, donkere bossen en zompig moerasland. Ontdek het op de fiets of kies een stevige wandelroute en trek je beste loopschoenen aan. Al deze landschappen kennen elk hun eigen wildleven en het zal je verbazen welke dieren je allemaal tegenkomt als je eens een moment van rust neemt om gewoon eens even te kijken, te luisteren en te genieten. Van kleine, drukke torretjes tot groene spechten en van spitsmuisjes tot wilde zwijnen. Neem een verrekijker mee en ga eens vogels spotten! Van jong tot oud, wie houdt er niet van een dagje ontdekken?

Toch iets te stil? Kies voor je midweek weg een natuurhuisje aan de rand van een leuke stad en geniet van één van de vele historische steden die Nederland rijk is. Wandel eens een interessante monumentale route en verrijk je kennis over de vervlogen tijden van dit mooie kikkerlandje. Ook culinair genieten van prachtige streekproducten is natuurlijk mogelijk. Ontdek de specialiteit van de omgeving. Wat moet je echt geprobeerd hebben voor je weer huiswaarts keert? Wat dacht je van een bezoekje aan een bierbrouwerij? Nederland is de thuishaven van 607 bierbrouwerijen! In dit veelzijdige land kun je dus echt alle kanten op.

Elke dag een ander avontuur beleven in de natuur of lekker een dagje uitrusten bij je natuurhuisje en de dag doorbrengen met een goed boek. Uitkijkend over de natuurlijke omgeving, omringd door stilte. Dat is het voordeel van een midweek weg in Nederland!

Een midweek in een Natuurhuisje

Een Natuurhuisje is zeker geen doorsnee accommodatie, en daarmee is het erg geschikt voor mensen die wel eens toe zijn aan iets anders dan een grootschalig hotel of appartementencomplex. In een Natuurhuisje ervaar je de puurheid van de natuur nog op zijn best, met enkel privacy, ruimte, rust en groen om je heen. Rustzoekers, natuurliefhebbers en avonturiers voelen zich dan ook helemaal thuis in een Natuurhuisje, dat is wel zeker! Ben jij het zat om altijd maar in standaard hotels of appartementencomplexen te verblijven tijdens je vakantie? Dan is het echt tijd om het roer drastisch om te gooien en een natuurhuisje te boeken. Je beleef gegarandeerd een midweek weg in Nederland om nooit te vergeten.

In ons aanbod accommodaties zal je opties vinden uiteenlopend van B&B’s tot boomhutten en van vakantieboerderijen tot safaritenten. Je kunt dus alle kanten op en voor iedere vakantieganger is er wel iets moois te boeken! Of het nu ten ere is van een jubileum met je partner, een viering met de familie of gewoon een spontane vakantiebeslissing, je verdient het beste tijdens je midweek weg in Nederland. In een B&B of tipitent beleef je bijvoorbeeld een uiterst romantische vakantie, terwijl een vakantieboerderij dan weer erg geschikt is voor een gezin met kinderen. Vooral als er dieren zijn op de vakantieboerderij! In alle seizoenen kun je gerust een Natuurhuisje boeken. Je hoeft dus niet te denken dat het primitief is, omdat het in de natuur gelegen is. Het is zelfs het tegendeel! In een Natuurhuisje word je in een warm nest ontvangen, het hele jaar door, met een heerlijk bed, vriendelijke verhuurders, nette sanitaire voorzieningen en een goed uitgeruste keuken. Geen zorgen dus dat je met de ongemakkelijkheden van kamperen te kampen hoeft te krijgen!

Bestemmingen voor een midweek weg

Alhoewel Nederland een klein landje is, kun je hier alle kanten op, vooral in de natuur! Geen enkele provincie is hier precies hetzelfde. In de ene streek kun je veengebieden, heidevelden en riviertjes vinden, en in de andere vind je dan weer heuvels, meren, polderlandschappen en lange kustlijnen. Voor ieder wat wils dus in Nederland! Ben je er nog niet helemaal uit waar je heen wilt in Nederland tijdens je midweek weg? Denk dan eens aan een verblijf in of nabij een Nationaal Park! Een Nationaal Park heeft vaak ontzettend veel natuurschoon te bieden, daarom is het ook gekroond tot een Nationaal Park! Prachtige flora en fauna kun je bijvoorbeeld spotten in het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Hier vind je nog de ‘Big five’ van Nederland en vele andere prachtige dieren, zoals trekvogels. Je kijkt hier werkelijk je ogen uit. Een ander prachtig gebied is de Biesbosch in Brabant. Hier verken je het gebied het beste met een boottocht, want er is hier ontzettend veel water. Vele waterdieren leven hier dus! De keus is werkelijk reus in Nederland. Je hoeft alleen nog maar je favoriete accommodatie in de natuur uit te kiezen bij Natuurhuisje!