Samen brengen we een ode aan het landschap

Stap in het landschap, laat je omarmen, beleef het met al je zintuigen

Nergens ter wereld is het landschap op korte afstand zó divers als in Nederland. Maar dit landschap vertelt steeds hetzelfde verhaal: de eeuwenoude verbinding tussen mens en natuur. Net zo lang vormt het Nederlandse landschap een inspiratiebron voor schilders, schrijvers en kunstenaars. Het landschap houdt ons ook een spiegel voor: keuzes uit het verleden hebben invloed op de toekomst. Wij zullen onze vindingrijkheid hard nodig hebben om het landschap leefbaar en vruchtbaar te houden.

Natuurhuisje.nl brengt dit jaar samen met het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) een Ode aan het Landschap! Dit wordt georganiseerd in samenwerking met de zeven partners De Achterhoek, Flevoland, Friesland, de Hollandse Waterlinies, Limburg, Nationale Parken en Noord-Holland.

Zij organiseren vanaf mei allerlei activiteiten om meer kennis, aandacht en waardering te creëren voor ons eigen prachtige land. Ontdek wat er op de agenda staat bij de verschillende partners en ga eropuit!

Ontdek de partners

Vanaf mei organiseren zij allerlei activiteiten om zo meer kennis, aandacht en waardering te generen voor ons eigen Nederlandse landschap. Neem snel een kijkje, er is genoeg te beleven!