Vakantiehuizen Japan

Sushi, moderne wereldsteden met geavanceerde technologieën.. de natuur is misschien niet het eerste wat in je op komt, als je aan Japan denkt. Toch herbergt het land een van de mooiste naturen van Azië en is het een van de best bewaarde geheimen van het continent. Ontdek het zelf en boek voor je volgende vakantie een van de vakantiehuisjes in Japan!

Lees meer over vakantiehuizen in Japan
Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Vakantiehuizen Japan

Sushi, moderne wereldsteden met geavanceerde technologieën.. de natuur is misschien niet het eerste wat in je op komt, als je aan Japan denkt. Toch herbergt het land een van de mooiste naturen van Azië en is het een van de best bewaarde geheimen van het continent. Ontdek het zelf en boek voor je volgende vakantie een van de vakantiehuisjes in Japan!

Natuur in Japan

De natuur in Japan bestaat uit verschillende gebieden en nationale parken, waarbij de één nog mooier is dan de ander. De uitgestrekte vorm van het land zorgt voor een divers klimaat, waarbij het in de noordelijk gelegen gebieden, zoals het eiland Hokkaido, erg koud zijn, terwijl het in het zuiden subtropisch warm is. Van besneeuwde bergtoppen, kraakheldere rivieren, ruige vulkanen, tropische eilanden en paradijselijke stranden en pure wildernis: Japan heeft het allemaal. Het land beslaat bijna 7.000 verschillende eilanden, waarop het landschap flink wisselt. Voordat je het doorhebt, rijd je van grote metropolen naar rijstvelden, tropische stranden en langs imposante bergen. Op de vruchtbare grond gedijt een flinke flora en fauna. Naast een prachtige natuur, hebben diverse diersoorten er een thuisbasis van gemaakt. De Makaak, kraagberen, Sikahert, vliegende hond, Japaanse kraanvogel en karpers vind je er in het wild.

Best bewaarde streken en populaire natuurgebieden

Een aantal gebieden en streken springen er met kop en schouders bovenuit. Kamikochi is een sprookjesachtige regio, waarbij besneeuwde toppen weerspiegelen in het kristalheldere smeltwater, omgeven door een groene natuur. Het natuurgebied is nog niet erg toeristisch en daardoor erg ongerept. Je kunt er over de paden heerlijk al wandelend de bijzondere streek verkennen. Op het eiland Hoshnu vind je met 3.776 meter op de heilige berg en vulkaan Mount Fuji het hoogste punt en ander fotogenieke locatie van het land. De slapende vulkaan torent in het landschap boven de natuur uit en zorgt voor schilderachtige plaatjes.

Kirishima Nationaal Park is een prachtig natuurgebied met een ruig karakter. Van de 23 vulkanen op het eiland zijn er nog een aantal actief. Laat je daardoor niet afschrikken, want naast de vulkanen zijn er prachtige bergen, bossen, hot springs, meren en baaien die je tijdens de nodige wandeltochten kunt verkennen. Okinawa, Amami-Ōshima en de Ogasawara eilanden zijn stuk voor stuk paradijselijke eilanden met parelwitte stranden, een azuurblauwe zee en sfeervolle baaien. De Ogasawara eilanden hebben nog veel ongerepte stranden met mogelijkheden om te snorkelen of te duiken, walvissen of dolfijnen te spotten of heerlijke te wandelen langs de tropische kustlijnen of in het groene binnenland.

Vakantiehuisjes in Japan

Ontsnap aan de drukte van de wereldsteden en kies voor een van de vakantiehuisjes in Japan! Ruil een hotel in voor een accommodatie op een unieke locatie in het land. Geniet van alle faciliteiten die je nodig hebt om van je vakantie in Japan een onvergetelijke tijd te maken en boek een fijne thuisbasis, vanwaar je de prachtige natuur in dit fantastische land rustig kunt verkennen. Wil je een rondreis maken? Dit is goed zelf te regelen, door vakantiehuisjes op diverse eilanden en locaties te boeken.

Ontdek onze nieuwe look

Leuk dat je er bent! Onze website heeft een nieuw jasje gekregen, deze past een stuk beter. Alles werkt verder zoals je het gewend bent. Wat vind je van onze nieuwe look?