Weekendje weg 2 personen

Een heerlijk weekendje weg met zijn tweeën. Hebben jullie behoefte aan een weekendje rust? Even ontsnappen aan het dagelijkse leven? Dan is een weekendje weg wat jullie zoeken. Je kunt een weekendje weg met je partner, met een vriend/vriendin of ga met een familielid. Vier samen eens een korte vakantie en versterk jullie band.

Lees meer over een weekendje weg met 2 personen
Lees meer over:

Weekendje weg 2 personen

Een heerlijk weekendje weg met zijn tweeën. Hebben jullie behoefte aan een weekendje rust? Even ontsnappen aan het dagelijkse leven? Dan is een weekendje weg precies wat jullie zoeken. Je kunt een weekendje weg met je partner, met een vriend/vriendin of ga met een familielid. Vier samen eens een korte vakantie en versterk jullie band. Je kunt kiezen uit werkelijk alle soorten accommodaties. Van yurt tot villa, van safaritent tot landhuis. Bekijk snel het aanbod en laat je verrassen!

Als je toe bent aan vakantie, maar een weekje gaat even niet lukken, dan is een weekendje perfect. Het is net lang genoeg om er even tussenuit te gaan en om de natuur te gaan ontdekken. In dat geval is een accommodatie van Natuurhuisje natuurlijk ideaal. Je verblijft hier namelijk altijd in een mooi natuurrijk gebied. Het is dus heel wat anders dan een hotel of een vakantiepark. Bij ons verblijf je niet tussen het massatoerisme en dat kan voor een weekendje precies zijn wat je nodig hebt. Trek je even terug en ervaar de rust en stilte om je heen. Je laadt weer helemaal op en zal met een ontspannen gevoel weer terugkeren.

Maak er een romantisch weekendje van. Of kies juist voor een lang weekend met je moeder, beste vriend of gezellig met je zus. Je kunt tevens kiezen voor een vakantie in eigen land, maar natuurlijk ook ergens anders in Europa. Wat dacht je bijvoorbeeld van een weekendje België of Duitsland? Ben je bereid wat verder te reizen dan is Italië natuurlijk ook een goed idee! En wat dacht je van Frankrijk of Spanje? Bekijk snel het aanbod voor onze fijne weekendjes weg voor 2 personen.

Waar gaan jullie de natuur bewonderen?

Een weekendje weg kun je op veel bestemmingen spenderen. Wil je niet al te ver weg? Blijf dan lekker in Nederland en bezoek eens de andere kant van het land. Je zult vast nog niet alles van Nederland hebben gezien. Er is namelijk nogal wat te ontdekken als het aankomt op mooie natuurgebieden. Speel eens een dagje als toerist in eigen land. Bezoek voor het eerst de Veluwe of het mooie Noord-Brabant. Ben je ooit al wel eens in Groningen geweest? Nu is je kans en zo ver weg is het niet! In zowel een gedeelte Noord-Brabant als Zuid-Holland vind je bijvoorbeeld de mooie Biesbosch. Ook een bezoekje aan de duinen is heerlijk! Dit kan zowel in Zuid-Holland als in Noord-Holland of Zeeland. Ook de Waddeneilanden zijn natuurlijk prachtig.

Wanneer je verder weg wilt is dat ook geen enkel probleem. Bezoek een van onze buurlanden of zoek het verder op en geniet van de warmere landen. België heeft natuurlijk de prachtige natuur van de Ardennen. Of ga naar Duitsland en ontdek de flora en fauna van het land. Wat dacht je van de Eifel of de Moezel? Vergeet niet een bezoekje te brengen aan het Zwarte Woud in Duitsland. Je kunt het ook warmer opzoeken en een weekendje weg spenderen in Frankrijk of Spanje. Er is genoeg keuze er is vast een locatie die jullie aanspreekt en waar jullie samen tot rust kunnen komen. Iedereen weet dat de natuur in deze landen prachtig is. Daarnaast is het zonnetje er ook erg aangenaam.

Geniet van wat quality time met elkaar

Er zijn veel verschillende soorten accommodaties waar je tussen kunt kiezen. Heb je ooit al eens geslapen in een boomhut of in een pipowagen? Je kunt natuurlijk ook kiezen voor bungalow of voor een vakantiewoning. Je kunt het zo luxe of simpel maken als jullie zelf willen. Kies eens voor een accommodatie waar je nog nooit hebt geslapen en verbreed je horizon. Wordt samen helemaal zen in één van onze natuurhuisjes. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om de omgeving te gaan verkennen. Stap je huisje uit en maak gewoon een mooie wandeling. Of kies juist bewust voor één van de vele wandelroutes die er te vinden zijn. Ook een fietsroute volgen is altijd leuk!

Heb je geen zin om te wandelen of te fietsen? Dan kun je ook altijd een elektrische scooter huren. Op die manier kun je lekker met z’n tweetjes de hele dag op pad. Je kunt zo grotere stukken afleggen waardoor je meer kan ontdekken. Kies bijvoorbeeld eens voor een ritje door Limburg of huur een scooter in het buitenland! Buiten Nederland moet er meestal wel een helm gedragen worden, maar als je een scooter huurt krijg je die er natuurlijk bij. Je kunt op die manier bezoekjes brengen aan bezienswaardigheden en daarna nog eens door de natuur rijden. Stop tussendoor ergens voor een picknick of bij een terrasje om de dag compleet te maken.

Welke rol speelt het weer tijdens jullie weekendje weg?

Als je kiest voor een weekendje weg met z’n tweetjes in Nederland ben je vast wel bekend met het weer. Ons eigen klimaat is vrij wisselvallig, maar de kans is groot dat je daar al aan gewend bent. De zomers zijn er meestal wel aangenaam. Toch is de kans op regen in Nederland vaak wel aanwezig. Er zijn natuurlijk ook wat drogere perioden met kans op een hittegolf. Deze komen vooral in Juli of Augustus voor. De winters zijn vrij mild met toch af en toe kans op een sneeuwbui. Ook kan het soms in de nacht flink vriezen. Tijdens een weekendje weg is het natuurlijk fijn als het weer meezit. Daarom kun je ervoor kiezen om een last minute te boeken. Op die manier ben je van tevoren al op de hoogte van het weer.

Ook kun je er in dat geval voor kiezen om naar een land als Spanje, Italië of Kroatië te gaan. Succes verzekerd! Natuurlijk kan het daar ook regenen, stormen of wat kouder zijn. Gelukkig is er altijd wel wat te doen in de omgeving, zowel binnen als buiten. En anders zit je gewoon gezellig en knus met z’n tweetjes in het huisje. Op die manier breng je toch even wat quality time met elkaar door en kom je ook nog eens helemaal tot rust. Neem een kijkje tussen het aanbod en vier binnenkort een weekendje weg met zijn tweeën!