Vakantiehuizen Bastia

De mooie oude havenstad Bastia

Lees meer over vakantiehuizen in Bastia

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

De mooie oude havenstad Bastia

In het noorden van het eiland Corsica vinden we de tweede grootste stad, Bastia. De stad is over twee delen verdeeld, namelijk Terra Vecchia en Terra Nuova en vanaf het Place St. Nicolas in het centrum, heeft u een prachtig uitzicht over de zee. Het oude centrum van dit mooie stadje is namelijk gelegen in een oude haven, waar u de prachtigste vergezichten heeft en kunt genieten van het lekkerste eten. Boek een vakantiehuisje nabij Bastia en geniet van al het bijzonders dat dit stadje te bieden heeft.

Een vakantiehuisje in het groen

De combinatie van de oude jachthaven en het prachtige berglandschap, is al een gouden combinatie op zichzelf. Bastia vult dit aan met prachtige monumenten, zoals de oudste kerk van Bastia, de Place du Marché of de Chapelle St.-Roch. Wilt u genieten van het prachtige Corsica en daarbij verblijven in Bastia? Bekijk dan snel het aanbod aan vakantiehuizen op onze website. Naar eigen wensen en voorkeuren boekt u gemakkelijk een knusse, kleine vakantiewoning of een riant vakantiehuis met zwembad!

Ook voor de natuurliefhebber is Bastia een walhalla en zeer geschikte vakantiebestemming. Wandel door het heuvelachtige landschap of geniet van de fraaie uitzichten en het kristalheldere water aan de kust. Ook Jardin Romieu is een bezoek meer dan waard; deze oase van groen vindt u vlakbij de haven in het centrum.

Uw eiland van rust in Frankrijk

Hoe u het ook wendt of keert, iedereen moet een keer van Corsica hebben genoten. Bastia vormt daarom de perfecte vakantiebestemming vol authenticiteit, indrukwekkende monumenten, prachtige natuur en een gemoedelijk centrum. Omgeef u met natuur, cultuur, historie en kunst en beleef de vakantie van uw leven, vanuit een unieke vakantiewoning van natuurhuisje.nl.